SEO Onpage Optimalisatie – Onsite Tips met Definitie en Uitleg Video (gratis)

SEO Onpage Optimalisatie – Er zijn veel vragen over dit onderwerp! Van “Wat is On Page Optimalisatie?”, “Wat betekent Onpage en OffPage?” tot “Wat is OffPage SEO?” en bovenal “Wat kost een goede SEO Onpage Optimalisatie?”.

Wat kost een goede SEO Onpage Optimalisatie?

Niets, als je het zelf doet! Zoals ik al heb laten zien op mijn YouTube kanaal en in vele blog posts, is WordPress een uitstekende manier om je eigen grote sites te bouwen, zelfs hele online winkels met een sterke pre-performance. Vandaag willen we kijken naar een alledaags probleem op Youtube: Onpage optimalisatie.

Staat uw pagina op de 11e, 12e of zelfs 10e plaats op pagina 1? Hoe krijg je nog een zetje om op 3, 4 of zelfs #1 te komen? Soms hoeft het niet veel te zijn. Een verstandige stap is intern linken, zoals hier geïllustreerd altijd op exacte zoekwoorden, zoals, als ik praat over onroerend goed aanbieding optimaliseren makelaar of nog beter Photoshop batch processing. Stap 2 is externe media, bijvoorbeeld van YouTube, Instagram, Facebook en Twitter, maar ook van mijn favoriet voor statistieken: Statista.

Ter plaatse: 4 tips incl. verklarende video

SEO online leren: Podcast aflevering

Wil je SEO leren? De eerste tip om SEO te leren is onze marketing podcast en in het bijzonder aflevering #8 Wat is SEO? toont u de 1×1 van zoekmachine optimalisatie voor platforms zoals Google, Bing & Co. allemaal 100% gratis op Spotify, iTunes & Co. Wij beantwoorden de meest gestelde vragen van zelfstandigen, bedrijven en ondernemingen die met SEO aan de slag gaan:

  • Wat is SEO? Podcast aflevering
  • Meer SEO artikelen in de blog