WPBakery Page Builder werkt niet meer? WordPress 5.0 Update

Schokkend moment! De WPBakery paginabouwer werkt niet meer. Direct na de WordPress 5.0 update. Fout: Door de nieuwe Gutenberg editor, zie je alleen shortcodes in de editor in plaats van de gebruikelijke page builder. Gelukkig wordt de inhoud nog steeds netjes weergegeven in de frontend. Het bewerken van de inhoud is echter niet meer mogelijk. Iedereen wiens e-commerce nu voor de vraag staat: “Bijwerken of niet?” heeft een snelle oplossing nodig.

Dat komt door de nieuwe Gutenberg editor van WordPress.

WPBakery Pagina Bouwer voor WP 5.0 – hoe het werkt

We hadden precies dit geval vandaag, de startpagina moet een nieuw element krijgen, bang. Stilstaan. Wat moet ik doen? Google weet het antwoord niet. Zo ziet je scherm er uit na de 5.0 update:

Ook in de Envato Store wordt de WPBakery Page Builder alleen weergegeven tot en met versie 4.9.x.

Toch is er een oplossing die reeds door de makers van de bouwer in overweging is genomen. Een beetje lastig, want in het begin zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Daarom, hier, direct mijn snelle oplossing, als je dezelfde fout hebt met de WordPress Core Update.

Oplossing: WPBakery paginabouwer opnieuw activeren

 1. Een WPBakery paginabouwerbijwerken
 2. Ga naar de “Instellingen” van de paginabouwer
 3. Deactiveer “Gutenberg Editor uitschakelen

Je bent al terug in design!

Een WPBakery paginabouwer bijwerken

Ga naar de “Instellingen” van de paginabouwer

Deactiveer “Gutenberg Editor uitschakelen

Landingspagina’s, conversie en nieuwsbriefmarketing – Tip!

Als u de Composer speciaal voor landingspagina’s gebruikt, dan is Klick-Tipp de aanbeveling.

Klick-Tipp – E-mailmarketing: Populairste software

E-mail marketing zorgt voor verkoop! Als het gaat om het onderwerp e-mail marketing, en dan de meeste zoeken naar de beste software, het belangrijkste is dat het een gratis provider. Maar is gratis software voor e-mailmarketing echt aan te bevelen? Vrije software heeft het nadeel dat het altijd beperkt is in functies. Wie dus echt aan duurzame e-mailmarketing wil doen en zo zijn eigen verkoop wil stimuleren, moet een beroep doen op professionele software. Uit tal van voorbeelden van beste praktijken blijkt dat het juist de betaalde aanbieders zijn die de beste prestaties leveren. Ook vanuit mijn eigen ervaring beginnen de beperkingen met het aantal e-mailadressen en gaan ze verder met het scala aan functies rond call-to-action en analyse, alsmede monitoring. Mijn aanbeveling is Klick-Tipp.

Wat is een trechter of verkoop trechter?

Wanneer u e-mailadressen verzamelt, hebt u rechtstreeks toegang tot gerichte, kwaliteitsvolle contacten. Klick-Tipp helpt u als een Duitse e-mail marketing provider die marketing automatisering biedt die meestal is voorbehouden aan grote bedrijven. In feite was Klick-Tipp een van de allereerste e-mailsystemen ter wereld waarmee u uw abonnees kon beheren met behulp van tags (zogenaamde labels) in plaats van eenvoudige lijsten.

Tagging stelt u in staat uw contacten uiterst gericht aan te schrijven. De nieuwsbriefsoftware is daarom speciaal afgestemd op de behoeften van online marketeers. Als u een sterke, veel gebruikte nieuwsbrief of e-mail marketing wilt hebben, zijn de Klick-Tipp automatiseringen perfect. In deze videotutorial leert u hoe u beter met nieuwsbrief- en e-maillijsten kunt omgaan en verkoop kunt genereren. Uw klanten moeten geen saaie nieuwsbrieven meer ontvangen – met Klick-Tipp is dat voorbij!

Wat is Funnel Cockpit?

In de cockpit kunt u de verschillende instellingen maken en koppelingen tot stand brengen. Hier hebt u een volledig overzicht van uw voorbereide, lopende en voorbije campagnes.

Belangrijkste voordelen van de software

Voordat u alle voordelen in detail doorleest onder de link naar de aanbieder, volgen hier de centrale en basisvoordelen van de nieuwsbriefsoftware voor uw online marketing:

 • Gemakkelijk te gebruiken drag & drop composer om responsieve nieuwsbrieven te maken
 • Onbeperkt aantal abonnees met statistieken
 • Onbeperkt aantal nieuwsbrieven met tracking (opvolging)

Leer nu hoe u Klick-Tipp automatiseringen kunt gebruiken! Begin met:

Video-handleiding: maak een Klick-Tipp campagne

Abonneesysteem voor WordPress: Terugkerende betalingen

Abonnement systeem en passief inkomen. De WordPress oplossing voor volledig geautomatiseerde verkoop van uw lidmaatschappen en abonnementen!

DigiMember 3.0 – Abonneesysteem voor WordPress

Klanten hebben op abonnement (dagelijks, wekelijks, maandelijks of op individuele bestelling) is het grote doel voor velen in online marketing. Omdat iedereen ervan droomt een passend inkomen te genereren via het aantal abonnees. Nieuwe klanten werven? Dat was vroeger. Dit gaat over bestaande klanten. Goede, gratis plugins zijn niet verkrijgbaar bij providers. Abonnee betalingen als een gratis WordPress plugin (abonnementen beheer software) is te complex, dus moet je betaalde software testen en vergelijken. Het is natuurlijk volkomen begrijpelijk dat de meeste mensen eerst op zoek gaan naar gratis software voor abonnementenbeheer. Of het nu gaat om desktopsoftware of software met een praktische app-extensie, abonnementenbeheer maakt het leven in e-commerce een stuk eenvoudiger.

Maar omdat de winst uit abonnee-betalingen zo winstgevend is, is het de moeite waard te investeren in een goed (betrouwbaar en veilig) systeem: Gelukkig hoeft de plugin helemaal niet duur te zijn! Hier is onze aanbeveling voor abonnee betalingen op WordPress.

Terugkerende betalingen in het abonnementsmodel

Terugkerende betalingen in het abonnementsmodel: Dit is de manier waarop facturering en administratie werken. De betalingswijzen zijn zeer divers. Ondersteun uw online winkel, bijvoorbeeld door te betalen met creditcards, digitale betaling of andere wereldwijde betaalmethoden. Deze kunnen gemakkelijk vanaf het dashboard worden geactiveerd. Betalingsproviders in overvloed:

 • Bancontact
 • Giropay
 • IDEAL
 • SEPA Automatische Incasso
 • ONMIDDELLIJK

DigiMember 3.0 Kenmerken

 • Verkoop van lidmaatschappen en abonnementen
 • Opeenvolgende activering van de inhoud
 • Examens en certificaten voor leden
 • Teaser functie
 • Auto Tagging met Klick-Tipp
 • Uw leden persoonlijk aanspreken

Nu ben je klaar om te gaan!

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]