Top 7 Fashion Magazines van New York +1 Special

Tegenwoordig besteden de meeste mensen hun vrije tijd aan Netflix kijken of rondhangen op Instagram en YouTube. Wat dacht je ervan om weer een goed oud tijdschrift te lezen? Vooral op het gebied van mode en lifestyle is het helemaal niet saai en een goed alternatief voor Instagram om inspiratie op te doen bij de vele ontwerpers, fotografen en modellen. Vandaag tonen wij u exclusief de tien beste en populairste modetijdschriften uit de mode-metropool New York. Veel plezier! Hier kunt u alle modebladen vinden.

VOGUE – Alleen de beroemdste gezichten #1

Vogue is ’s werelds bekendste modetijdschrift. Het eerste nummer werd in 1892 gepubliceerd door Arthur Baldwin Tumure. Vogue staat bekend om zijn uitgebreide fotospreads van de nieuwste damesmode door beroemde fotografen. Ontwerpers als Karl Lagerfeld, Man Ray of Irving Penn hebben reeds een dergelijke fotoserie in het populaire modetijdschrift gehad. In het algemeen schrijft Vogue over beroemdheden, architectuur, design en nog veel meer.

https://www.instagram.com/p/Bv3lZYiHEyN/

TEEN VOGUE – Voor de jongere generatie #2

Samen met Vogue is Teenvogue een van de populairste tijdschriften ter wereld. Het eerste nummer verscheen in 2003 en is een zusternummer van Vogue. Dit tijdschrift bevat ook een verscheidenheid aan artikelen over mode en beroemdheden.

https://www.instagram.com/p/BtlvJaRnH30/

HARPER’S BAZAAR – het nieuwe gezicht van Duitslands volgende topmodel #3

De winnares van dit jaar van het seizoen van Germanys Next Topmodel komt op de cover van de Duitse Harper’s Bazaar. Dit moet een droom zijn die uitkomt, want Harper’s Bazaar is naast Vogue en Elle ook wereldberoemd en wordt in 29 landen over de hele wereld vertegenwoordigd. Het eerste nummer verscheen in 1867 en elke maand van het jaar worden kunstenaars, ontwerpers, fotografen en zelfs auteurs uitgenodigd om hun statement te maken over de wereld van mode, schoonheid en popcultuur.

https://www.instagram.com/p/Bvj3ttKg_yv/

COSMOPOLITAN – Glamour, Mode en Schoonheid #4

Cosmopolitan komt ook uit de mode-metropool New York. Het is een lifestyle magazine dat in 1886 werd opgericht door Schlicht & Field. Het tijdschrift gaat over mode, schoonheid, partnerschap, beroep en carrière.

https://www.instagram.com/p/Bv4BosZFdX7/

THE NEW YORK TIMES STYLE MAGAZINE – niet zomaar een New Yorkse krant#5

De meeste mensen kennen de New York Times, een internationaal bekende krant uit New York City. Het heeft zich echter uitgebreid en een verwant stijltijdschrift gelanceerd. Het tijdschrift werd in augustus 2004 gelanceerd. Het tijdschrift gaat over mode, wonen, schoonheid en reizen.

  • The New York Times Style Magazine: Website

https://www.instagram.com/p/BLrLmCWBHcf/

NYLON – niet alleen een modeblad #6

Het eerste nummer van Nylon werd gepubliceerd in 1999 en de nadruk ligt op popcultuur en mode. In het algemeen behandelt het tijdschrift kunst, schoonheid, muziek, design en nog veel meer.

https://www.instagram.com/p/BsD5B3UHFoj/

V MAGAZINE – Karl Lagerfeld, Miley Cyrus, Lana del Rey en Co. #7

V Magazine staat bekend om gezichten van beroemdheden als Lady Gaga, Miley Cyrus, Britney Spears, Selena Gomez en vele anderen op de cover. Het eerste nummer verscheen in 1999 en behandelt trends in mode, film, muziek en kunst.

https://www.instagram.com/p/BuEC9QqgkFf/

Vind meer modebladen en hoogtepunten hier!

ANNA WINTOUR #Special

Anna Wintour is de hoofdredactrice van de Amerikaanse editie van Vogue en is een van de invloedrijkste vrouwen in de hele mode-industrie. Zij mag beslissen welke ontwerpers en fotografen in Vogue komen. Hier kunt u een video met 73 vragen met Anna Wintour bekijken en meer te weten komen over een stijlbewuste vrouw.

En hoe is het om met zo’n invloedrijke en succesvolle vrouw te werken? De voormalige assistente van Anna Wintour publiceerde een boek over deze ervaring, dat in 2006 werd verfilmd. Als u de film nog niet kent, kunt u hier de trailer bekijken.