Het populairste sociale netwerk: gebruikers van 2004 tot nu! – Gebruikersaantallen wereldwijd

Het populairste sociale netwerk – Wat is het populairste sociale netwerk? De vraag is moeilijk te beantwoorden, omdat er altijd alleen maar momentopnamen zijn! De ontwikkeling van sociale netwerken is zeer dynamisch, vanaf het begin in 2004 tot vandaag in [jaar]! In deze time-lapse zie je de hele ontwikkeling van sociale netwerken met hun gebruikersaantallen.

Time-lapse! Sociale media 2004 tot [jaar]

Elk jaar komen er nieuwe sociale apps op de markt. Weinigen worden relevante marktspelers en sommige sociale netwerken ken je niet eens meer.

Evolutie van sociale netwerken: geschiedenis en toekomst

Als social media bureau heb je het internet nodig als de lucht die je inademt. Wist je dat het internet vlak bij ons is ontstaan? Destijds was het een project in het CERN onderzoekscentrum in Zwitserland. In principe is het heel eenvoudig: hyperlinks koppelen inhoud. Het systeem werd al snel gebruikt door het Amerikaanse leger en was bedoeld voor de uitwisseling van gegevens in die tijd. Op een gegeven moment werd het protocol vrij beschikbaar en sindsdien hebben mensen geprofiteerd van de ongelooflijke informatiestroom en snelheid die mogelijk was met de nieuwe digitale netwerken.