Photoshop-handleiding voor logo’s met cartoonfiguren / cartoonfiguren

Minimaal design is de trend, zeker. Maar veel bedrijven hebben nog steeds een logo met kracht nodig! Daarom zijn mascottes of stripfiguren altijd populair geweest. Zij verlevendigen een merk en geven het een snel referentiepunt voor derden. Leeuwen zijn sterk. Duiven zijn vredelievend. Dokters zijn betrouwbaar. Het ontwerpen van je eigen cartoons kan soms erg duur zijn voor het bedrijf. Daarom laat ik je hier zien hoe je snel en gemakkelijk (dankzij het internet) geweldige stripfiguren voor je logo kunt krijgen.

Photoshop-handleiding: logo’s met tekenfilmfiguren

Instructies: Ontwerp logo’s met cartoonfiguren zonder veel moeite

Op het web kunt u veel elementen kant-en-klaar kopen, waaronder stripfiguren. Als je nu wilt beginnen, hier is mijn aanbeveling voor stripfiguren. U krijgt een complete set met verschillende stijlen, emoties en accessoires (iPads, verklarende panelen, borden, enz.). U kunt dan de set uitpakken en de verschillende voorinstellingen openen (Photoshop, Illustrator) of de sjablonen rechtstreeks overnemen (.jpeg, .png). Zo ziet een snel logo ontwerp eruit.

In de eerste stap zien de uitgepakte bestanden er zo uit, met een grote selectie van voorgefabriceerde figuren.

In de mappen vindt u veel verschillende figuren, zoals ik al zei, niet alleen afgewerkt, maar ook als verwerkingsbestand in PSD en AI.

Afgespeeld in Photoshop, brengen ze dan onmiddellijk logo’s tot leven.

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]