Business Developer f*m*d – Baan in Keulen (NRW)

Word Business Developer – Wij zijn op zoek naar jou in Business Development voor ons marketingbureau! Maak deel uit van ons team met interessante klanten, projecten en zet leads om in echte klanten. Of het nu gaat om bedrijfsontwikkeling in sociale-mediamarketing of om bedrijfsontwikkeling in een sociale-mediamarketingbureau, klantenrelaties zijn het allerbelangrijkste als het gaat om succesvolle bedrijven. Daarom zijn ook wij altijd op zoek naar nieuw talent om ons team (50+ medewerkers) te versterken. Terug naar allemaal: Banen.

Word Business Developer bij One

Business Development gaat over het omzetten van aanvragen in lange termijn klanten. Aan de andere kant neemt u het initiatief om nieuwe leads te genereren.

Vaste klanten (terugkerende inkomsten) zijn zo belangrijk!

De acquisitie van elke nieuwe klant kost immers geld. Dus elke klant die automatisch maandelijks betaalt, is zoveel winstgevender dan een nieuwe klant. Als je deze filosofie hebt geïnternaliseerd, ben je op de juiste plaats. Klantenzorg!

Hete nieuwe leads voor jou!

U kunt niet alleen klanten beheren die u op een presenteerblaadje worden aangereikt, maar u kunt ook zelfstandig leads werven en deze omzetten in klanten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leveren u hete 1) kant-en-klare leads en daarnaast heeft u veel eigen verantwoordelijkheid voor 2) nieuwe leads.

In een gestructureerd verkoopproces werkt u samen met onze klanten door middel van gesprekken, videogesprekken en bezoeken om langdurige en succesvolle partnerschappen op te bouwen. U mag zelfstandig nieuwe benaderingen vinden in het verkoopproces. Je werkt ook nauw samen met Product Development, Marketing en Customer Success Management om je inzichten uit de interacties terug te koppelen en zo bij te dragen aan het algehele succes van One.

Leads en eigendom

Je hebt geen remmingen om nieuwe mensen te ontmoeten? Je bent bereid om te leren en hebt snel inzicht? Ben je ook communicatief en welsprekend?

Perfect! Dan moet je ons zeker je sollicitatie sturen!

 • E-mail: office@socialmediaone.de
 • Betreft: Toepassing bedrijfsontwikkeling
 • Bijlage: sollicitatie en curriculum vitae

Ideeën overbrengen, ook aan CEO’s:

U kunt een internationale en dynamische werksfeer verwachten. En ja… We vieren successen samen op evenementen. We hebben altijd een open oor voor uw ideeën! U kunt uw andere vaardigheden blijvend inbrengen en in de toekomst een leidende rol op u nemen.

Door onze dienstenportfolio van 1) social media marketing en 2) performance marketing, heeft u bij ons veel ontwikkelingsmogelijkheden. Rechtstreeks bij de klant als consultant, in het creatieve team voor nieuwe campagnes, aandachtstrekker in het performanceteam. Hier is slechts een klein inzicht in ons werk en misschien binnenkort, in het uwe!

Uw profiel als Business Developer

 • Beroepservaring op dit gebied (als agentschap of klant)
 • Je zit graag op Instagram, YouTube, TikTok en Co.
 • Je kent de huidige trends en onderwerpen
 • Je werkt gewetensvol
 • Bereid om te leren, verantwoordelijk, reflectief

U bent ook bekend met de volgende gebieden van performance marketing:

 • Sociale media (TikTok, Instagram, Facebook, …)
 • Advertenties (Google, Display en Native Advertising, …)
 • E-mailmarketing en trechters
 • SEO, Affiliate Marketing & Co.

Uw salaris, vakantiedagen en Co.

Wij beoordelen uw kwaliteiten individueel! Wij bieden u een redelijk tot zeer goed salaris in Business Developer en extra mogelijkheden voor bonussen, afhankelijk van de vaardigheden die u inbrengt.

 • Salaris: volgens afspraak
 • Salaris: volgens afspraak

Samenwerking met onze partners, klanten en onze teamleden: Welkom bij Eén! We kijken uit naar uw sollicitatie.

Alle banen: overzicht agentschappen

Business development voor nieuwe klanten van ons bureau, performance marketing voor bestaande klanten, social marketing, social ads, Google Ads, content marketing, we zijn altijd op zoek naar talent. Hier vindt u een overzicht van alle banen:

Klanten: Een selectie

Selected Brands & Projects:

 

 

 

Press & Media

   

Selected Brands