Amazon en Affiliate Marketing via Social Ads: Verdien geld met klikken

Amazon en Affiliate Marketing – Sinds de vraag een paar keer naar voren kwam: Ja, u kunt geld verdienen met Amazon door producten te verkopen. Om dit te doen, moet u zich registreren in het Amazon partner netwerk (dezelfde account als Amazon) en dan kunt u 1) individuele producten selecteren en deze verkopen via een 2) affiliate link.

Lage klikkosten = Gunstige klanten

Met goede inhoud kunt u op Amazon klikkosten van slechts 5 cent bereiken. U kunt hier zien hoe dit werkt op Facebook (ergo ook Instagram) (voor slechts 1 cent/klik): Klikformule.

Met nauwkeurig gedefinieerde doelgroepen(targeting) kunt u berekenen hoe hoog de toename van het succes is; met een CTA (call-to-action) van 10% is de gemiddelde aankoop van relevante bezoekers slechts 5 cent.

Aangezien veel Amazon-handelaars ook een link naar hun eigen winkel willen, zijn er veel slimme oplossingen. De makkelijkste manier is met WordPress. Hier kunt u een moderne online winkel bouwen in slechts een paar uur door het extra gebruik van affiliate thema’s. Hoe u dat doet, vindt u hier: Amazon Affiliate Thema (extern).

Sociale Media en Geld Verdienen?

In de Social Media Wiki beantwoorden we ook “eenvoudige” vragen. Bijvoorbeeld deze veelgestelde vraag: Hoe kan ik geld verdienen met sociale media?

Hier is een kleine tip met mini instructies.