Verdien geld! Snel rijk worden? Praktisch voorbeeld autopoetser / plaats een advertentie

Verdien geld – In de Social Media Wiki beantwoorden we ook “eenvoudige” vragen. Bijvoorbeeld deze veelgestelde vraag: Hoe kan ik geld verdienen met sociale media?

Marketing baan of doe het zelf

Vele wegen leiden naar Rome. Je zou een opleiding kunnen volgen tot social media manager /// en vervolgens kunnen werken als social media manager of performance marketing manager met een goed salaris ///. Veel mensen willen echter geen carrière maken, maar “snel” geld verdienen. Snel betekent meestal meer risico en dat betekent zelfstandig ondernemerschap.

Als je zoekt op de term “sociale media” in combinatie met de term “geld verdienen”, ben je waarschijnlijk op zoek naar een snelle en makkelijke manier om geld te verdienen op het internet, meer bepaald in sociale apps.

Instructies: Product, Winkel, Reclame

De meest gebruikelijke route leidt dan beginners via PPC-campagnes.

PPC staat voor “Pay-per-Click

Stap 1: Product en mini-shop

Dit betekent dat u een speciaal product krijgt, laten we zeggen een bepaalde autoreiniger. Hiervoor heb je een kleine website nodig, een zogenaamde landing page, bv. met eenvoudige programma’s zoals wix (snel website maken). Met enige ervaring, WordPress of WooCommerce zou ook een optie zijn.

Stap 2: advertenties maken

In de tweede stap kiest u een sociaal netwerk waar u wilt adverteren. U creëert bepaalde media, bijvoorbeeld foto’s, grafieken en ook teksten, en speelt die vervolgens uit als advertenties. Leer hier een paar basisbeginselen: Reclame.

PS: Als u PPC campagnes alleen op Google(AdWords) doet, zijn zoekwoorden natuurlijk genoeg, u heeft hier geen media nodig.

Stap 3: Optimaliseer de doeltreffendheid van de advertenties

Nadat elk scherm een beetje heeft gelopen, deactiveert u degenen die niet goed lopen en concentreert u zich op degenen die wel lopen.

Tip! Kwaliteit overtuigt en zorgt voor vaste klanten (recurring sales).

Passief, parttime… Verdien geld

Dit maakt het relatief gemakkelijk om producten passief te verkopen, zelfs op parttime basis. Het is belangrijk dat u zich richt op een specifiek product en een doelgroep die u steeds beter leert kennen.

Dus als iemand ons vraagt hoe, simpel gezegd, om geld te verdienen “snel” in de sociale media, het antwoord is meestal PPC.