Verdien geld met Instagram

Veel Instagrammers en bloggers vragen zich af hoe ze geld kunnen verdienen met hun eigen Instagram-account! In dit opzicht verschilt Instagram niet veel van de industriegigant Youtube. Youtube had net iets meer tijd en werd opgekocht door Google, dat sindsdien veel moeite heeft gedaan om ervoor te zorgen dat Youtube het nummer één videoportaal blijft. Maar er zijn ook andere grote spelers onder de sociale-mediaplatforms. Facebook verwierf niet alleen een belang in het messenger systeem Whatsapp, ook Instagram werd opgekocht door Marc Zuckerberg’s mediagigant Facebook. Wanneer ondernemingen met een waarde van miljarden investeren in de uitbreiding van een netwerk, is succes vaak niet veraf. Want al vóór de investering hebben de nieuwe divisienetwerken bewezen dat zij over de nodige capaciteiten beschikken om meer te doen.

Instagram is dus een van de netwerken voor de toekomst. Vooral jonge gebruikers besteden er veel tijd aan. Informatie en updates over vrienden, de favoriete voetbalclub of de muziekster. Instagram beheerst steeds meer het dagelijks leven.

Lees nu: Verdien geld met Instagram, dit is hoe!

Social Media Marketing Hulp voor Beginners

Stephan M. Czaja (Lukinski, reclamebureau) legt in zijn blog in meer dan tien afzonderlijke stappen uit hoe u social media kunt gebruiken voor uw marketing in uw bedrijf. Als modellenagent en mediamanager kent hij het spel tussen media, bereik en aandacht. De artikelen zijn vooral gericht op beginners en nieuwkomers op het gebied van sociale media. Van de eerste basisprincipes van de netwerken tot nieuwe trendonderwerpen zoals influencer marketing. Met elke stap zult u als beginner social media marketing beter begrijpen. U kunt de ouderartikelen hier vinden: Social Media Marketing Manager.

 1. Wat zijn sociale netwerken? De kracht van Youtube, Snapchat, Facebook & Co.
 2. Trends & Trendsetters – Invloedrijke personen in de mediawereld
 3. Social Media Concept: Hoe het werkt – Merk, Bereik, Monitoring
 4. Web 2.0 en sociale media: Bereik voor bedrijven (voorbeeld ASOS & ZARA)
 5. Social Media Manager – Beheer en Online Marketing
 6. Social Media Manager – meting, doelen, doelgroep en bereik
 7. Vijf tips om je bereik te vergroten – creativiteit, influencers, inhoud
 8. Instagram: Reclame – Online marketing of productplaatsing
 9. Youtube: 3 stappen voor betere zoekmachine rankings
 10. Facebook: Doelgroepen – woonplaats, leeftijd, belangstellenden
 11. Facebook: zes tips voor de Facebook-fanpagina
 12. Influencers in plaats van dure Facebook Ads
 13. Influencer: Mode, Trends & Trendsetters