StoryClash: Social Media & TikTok – Monitoring, analyse, rapportage

Storyclash is een nieuwe tool waarmee bedrijven hun campagnes op TikTok kunnen analyseren. Door deze tool te gebruiken kunnen bedrijven meer gedetailleerde informatie krijgen over hun doelgroep en zo hun campagnes verder optimaliseren. Enkele voordelen die behaald kunnen worden door Storyclash te gebruiken zijn: 1) gedetailleerde analyse van campagnes op TikTok, 2) inzicht in de doelgroep van de campagne en 3) inzicht in de activiteiten en interacties van de doelgroep met de campagne. Vind hier meer TikTok monitoring tools en social media tools.

Toezicht houden op concurrenten (rivalen)

StoryClash is een monitoring tool waarmee u de social media accounts van uw concurrenten in de gaten kunt houden. Zo kunt u op de hoogte blijven van de laatste berichten, likes en commentaren van uw concurrenten. U kunt StoryClash ook gebruiken om potentiële bedreigingen en kansen voor uw bedrijf te identificeren.

StoryClash heeft een aantal functies waarmee u eenvoudig de social media-accounts van uw concurrenten kunt volgen. Ten eerste kunt u de activiteit op elk account dat u volgt in real time bekijken. U kunt dus nieuwe berichten zien zodra ze worden gepubliceerd, evenals likes, opmerkingen of reacties. U kunt ook zien welke berichten de meeste betrokkenheid hebben en wie het meest betrokken is bij de inhoud van uw concurrenten.

Alarm voor sleutelwoorden of hashtags

Met StoryClash kunt u ook waarschuwingen maken voor specifieke trefwoorden of hashtags. Dit betekent dat u wordt gewaarschuwd wanneer een concurrent deze termen gebruikt in zijn berichten of commentaren. Zo blijft u altijd op de hoogte van wat uw concurrenten zeggen en heeft u de mogelijkheid om daarop te reageren.

Andere functies van StoryClash

StoryClash heeft ook een aantal andere nuttige functies, waaronder:

  • Meerdere profielen van concurrenten opslaan en beheren
  • Notities en foto’s toevoegen aan opgeslagen profielen
  • Volg de inhoud van concurrenten op meerdere sociale mediakanalen
  • Bekijk de meest recente vermeldingen van uw opgeslagen profielen op Twitter
  • Plan rapporten die op regelmatige tijdstippen rechtstreeks naar u worden gemaild

Alles over het gereedschap:

TikTok Marketing & Tools

TikTok voor bedrijven – Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote internationale bedrijven, TikTok is een interessante marketingtool voor iedereen. De korte video-app biedt de unieke mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier met potentiële klanten in contact te komen. We laten zien hoe TikTok marketing werkt en welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven.