Klear: Social Media & TikTok – Monitoring, Analyse, Rapportage

Klear is een tool die bedrijven kunnen gebruiken bij het analyseren van TikTok (voorheen Musical.ly). Het biedt een aantal voordelen die het voor bedrijven gemakkelijker kunnen maken om de juiste mensen te vinden en te binden. Door TikTok te monitoren, kunnen bedrijven erachter komen waar hun doelgroep in geïnteresseerd is en hoe ze het beste met hen in gesprek kunnen gaan. Klear bevat een uitgebreid zoekfilter waarmee bedrijven eenvoudig kunnen zoeken naar specifieke termen of mensen. Er is ook de mogelijkheid om rapporten te maken over specifieke onderwerpen of regio’s en deze te delen met anderen. Vind hier nog meer TikTok monitoring tools en social media tools.

Aandelen vinden (gedeelde inhoud)

Klear is een monitoring tool waarmee je je TikTok account kunt monitoren. Er zijn verschillende voordelen van deze tool:

Allereerst kunt u Klear gebruiken om uit te zoeken of iemand uw account heeft gestolen of dat iemand uw foto’s, video’s of commentaren heeft gekopieerd. Zelfs als u niet zeker weet of iemand uw account heeft gestolen of niet, kunt u Klear gebruiken om erachter te komen of iemand anders uw account bekijkt en wat hij of zij doet.

Herken vervalsingen

Ten tweede kunt u met Klear nagaan welke accounts uw vrienden gebruiken en welke accounts ze moeten vermijden. Natuurlijk moet u alleen die accounts vermijden waarvan u weet dat ze nep zijn of negatieve inhoud verspreiden.

Frequente hashtags

Ten derde kun je Klear gebruiken om te zien welke hashtags het vaakst en welke het minst vaak worden gebruikt. Dit is vooral handig om je eigen hashtags te maken en te beslissen welke hashtag het beste is voor je bericht.

TikTok Marketing & Tools

TikTok voor bedrijven – Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote internationale bedrijven, TikTok is een interessante marketingtool voor iedereen. De korte video-app biedt de unieke mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier met potentiële klanten in contact te komen. We laten zien hoe TikTok marketing werkt en welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven.