TikTok Monitoring Tools: Hoe u het succes van uw campagne kunt meten

TikTok monitoring – Met de juiste TikTok monitoring tools kun je je aanwezigheid op het platform aanzienlijk verbeteren. Met analysetools voor TikTok kunt u uw bereik vergroten door uw inhoud te taggen met de juiste hashtags en @mentions. Ook kun je met de juiste TikTok monitoring tools je publiek beter begrijpen en erachter komen welke content goed bij hen resoneert. Met de juiste TikTok monitoring tools(tooltips) kun je dus je aanwezigheid op het platform aanzienlijk verbeteren, wat uiteindelijk een positief effect zal hebben op je verkoopcijfers. Een beetje inzicht in TikTok monitoring.

Waarom je TikTok tools zou moeten gebruiken

TikTok is een krachtige en populaire social media tool die bedrijven over de hele wereld gebruiken om in contact te komen met hun klanten en nieuwe manieren te vinden om hen te bereiken. Het is belangrijk voor bedrijven om op de hoogte te blijven van de activiteit op TikTok om een beter inzicht te krijgen in de voorkeuren en behoeften van hun doelgroep. Daarom is het gebruik van TikTok monitoring tools zo belangrijk. Met een TikTok monitoring tool kunnen bedrijven niet alleen de prestaties van hun eigen campagnes volgen, maar ook trends signaleren en een beeld krijgen van de markt. Met behulp van deze tools kunnen bedrijven erachter komen:

 • Wat voor soort inhoud resoneert het best met gebruikers,
 • Welke hashtags genereren de meeste interacties,
 • Welke gebruikers hebben de sterkste invloed op andere gebruikers,
 • Welke soorten video’s worden het meest bekeken,
 • … en nog veel meer

Weten welke inhoud succesvol is

Met deze tools kunnen bedrijven relevante gegevens verzamelen om betere beslissingen te nemen voor hun social media marketing. Ook kun je zo beter begrijpen welke contentmarketing werkt en welke niet. Dit betekent meer betrokkenheid voor uw bedrijf en meer verkoop.

Risico’s tot een minimum beperken

Bovendien helpen monitoringtools om online risico’s te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw merk niet in negatief nieuws terechtkomt. Wanneer u op de hoogte bent van slecht nieuws over uw bedrijf, kunt u onmiddellijk reageren en schade aan uw reputatie voorkomen. Ze helpen u ook om campagnes van concurrenten te monitoren – zodat u kunt zien wat andere bedrijven doen en hoe u het beter kunt doen.

Kortom, het gebruik van TikTok monitoring tools maakt het makkelijker dan ooit voor u om gegevens over uw publiek te verzamelen voor opinieonderzoek om ze beter te begrijpen. Met deze kennisvoorsprong kunt u betere beslissingen nemen en effectievere campagneresultaten behalen.

Aanbevelingen: TikTok hulpmiddelen voor prestaties

Onze huidige aanbevelingen, TikTok tools voor meer performance marketing.

 • Sleutelgat
 • Modash
 • Traackr
 • Awario
 • Iconosquare
 • Storyclash
 • Klear
 • Pentos

Sleutelgat

Keyhole biedt een toonaangevende TikTok-monitoringtool waarmee u snel en efficiënt kunt zien hoe uw TikTok-marketing presteert.

Toonaangevende TikTok monitoring tool

Met Keyhole kunt u niet alleen het aantal likes en commentaren in realtime volgen, maar ook verschillende gegevenspunten, zoals demografische informatie, campagneprestaties en hashtagprestaties. Deze geavanceerde analyses geven u een beter idee van hoe goed uw marketingstrategieën werken en waar u ruimte voor verbetering ziet.

Een ander geweldig hulpmiddel is de functie “Mentions” van Keyhole. Met deze functie kunt u zien wie er over uw merk praat en op welke manier zij hun product of dienst promoten.

Lees hier meer:

 • Sleutelgat

Modash

Modash is een TikTok monitoring tool die u helpt bij het volgen en analyseren van uw aanwezigheid op het TikTok platform. Met Modash krijgt u gedetailleerde inzichten in de prestaties van uw TikTok-campagnes die u helpen het succes van uw campagne te meten.

Monitoring en realtime meldingen

Met Modash krijgt u toegang tot een reeks analyse- en rapportagefuncties die u een beter inzicht geven in de prestaties van uw campagnes. De functies omvatten:

 • Post Performance Analytics: individuele video’s
 • Audience Analytic (Gemeenschap): Uw gemeenschap
 • Content Insights: Successen van individuele video’s
 • Real Time Alerts: Kennisgeving in real time

Lees hier meer over alle functies:

 • Modash

Traackr

Traackr is een uitstekende tool om je TikTok account te monitoren. Het biedt vele functies om u inzicht te geven in de activiteiten op uw account. Deze tool is beschikbaar voor alle gebruikers, hetzij gratis of met een maandelijks abonnement. Traackr biedt verschillende functies om uw TikTok-account te bewaken.

Meer over het gereedschap en alle functies:

 • Traackr

Awario

Awario is een krachtige tool voor het monitoren van TikTok. Met Awario kunnen bedrijven het web, sociale media en blogs doorzoeken op relevante vermeldingen van hun merk, producten of diensten.

TikTok monitoring met zoekfunctie

De tool biedt verschillende zoekopties om het zoeken naar specifieke inhoud te vereenvoudigen. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar hashtags die in een bepaalde periode zijn gepubliceerd. U kunt ook zoeken op gebruikersnamen of op gerelateerde onderwerpen of trefwoorden. Bovendien kunt u uw zoekopdracht aanpassen door zoekfilters toe te voegen.

Meer over alle functies hier:

 • Awario

Iconosquare

Iconosquare is een populair sociaal netwerk waarmee mensen korte video’s kunnen delen met hun vrienden en andere leden. Het is een geweldige tool voor het delen van korte clips van grappige of interessante momenten. Maar TikTok is niet alleen leuk, het kan ook een handig hulpmiddel zijn voor bedrijven om in contact te blijven met hun doelgroep.

Meer over het gereedschap:

 • Iconosquare

Storyclash

StoryClash is een monitoring tool waarmee u de social media accounts van uw concurrenten in de gaten kunt houden. Zo kunt u op de hoogte blijven van de laatste berichten, likes en commentaren van uw concurrenten. U kunt StoryClash ook gebruiken om potentiële bedreigingen en kansen voor uw bedrijf te identificeren.

Controleren van concurrenten

StoryClash heeft een aantal functies waarmee u eenvoudig de social media-accounts van uw concurrenten kunt volgen. Ten eerste kunt u de activiteit op elk account dat u volgt in real time bekijken. U kunt dus nieuwe berichten zien zodra ze worden gepubliceerd, evenals likes, opmerkingen of reacties. U kunt ook zien welke berichten de meeste betrokkenheid hebben en wie het meest betrokken is bij de inhoud van uw concurrenten.

Alles over het gereedschap:

 • StoryClash

Klear

Klear is een monitoring tool waarmee je je TikTok account kunt monitoren. Er zijn verschillende voordelen van deze tool: Ten eerste kunt u met Klear uitzoeken of iemand uw account heeft gestolen of dat iemand uw foto’s, video’s of commentaren heeft gekopieerd. Zelfs als u niet zeker weet of iemand uw account heeft gestolen of niet, kunt u Klear gebruiken om erachter te komen of iemand anders uw account bekijkt en wat hij of zij doet.

 • Klear

Pentos

Pentos is een van de toonaangevende TikTok monitoring tools die bedrijven de mogelijkheid geeft om hun aanwezigheid op het TikTok netwerk te monitoren. Deze tool biedt een reeks functies waarmee bedrijven hun online reputatie kunnen monitoren, belangrijke gegevens kunnen verzamelen en potentiële problemen kunnen identificeren.

Meer over het gereedschap en alle functies:

 • Pentos

Conclusie: invloed succes op TikTok aanzienlijk

Met TikTok monitoring tools kunnen bedrijven hun succes op TikTok aanzienlijk beïnvloeden. Het doel van elk bedrijf en elke merkmanager is om de verkoop te verhogen, nieuwe klanten aan te trekken en op te vallen in de markt. Om dit doel te bereiken is het belangrijk om de juiste strategie te vinden voor meer zichtbaarheid op TikTok. Met behulp van verschillende functies, zoals rapportage, monitoring of analyse, kunnen bedrijven hun bereik aanzienlijk vergroten en concurreren in de markt.