Modash: Social Media & TikTok – Monitoring, analyse, rapportage

Modash is een tool waarmee bedrijven hun content op TikTok kunnen analyseren. Het biedt vele functies voor het analyseren van content op TikTok. Deze omvatten het afspelen van video’s in realtime, het vastleggen van afbeeldingen en links in opmerkingen en het analyseren van klikken en interacties op inhoud. Modash is een handige tool voor bedrijven die hun activiteiten op TikTok willen uitbreiden. Hiermee kunnen ze hun content analyseren en optimaliseren. Vind hier meer TikTok monitoring tools en social media tools.

Monitoring en realtime meldingen

Modash is een TikTok monitoring tool die je helpt bij het volgen en analyseren van je aanwezigheid op het TikTok platform. Met Modash krijgt u gedetailleerde inzichten in de prestaties van uw TikTok-campagnes die u helpen het succes van uw campagne te meten.

Met Modash krijgt u toegang tot een reeks analyse- en rapportagefuncties die u een beter inzicht geven in de prestaties van uw campagnes. De functies omvatten:

Post Performance Analytics: individuele video’s

Post Performance Analytics: Deze functie biedt u uitgebreide informatie over elke post die u op TikTok publiceert. Met deze functie kun je zien hoeveel likes, reacties en shares elke post heeft ontvangen, hoeveel interactie deze heeft gegenereerd en welke hashtags het populairst zijn.

Audience Analytic (Gemeenschap): Uw gemeenschap

Audience Analytics: Met Audience Analytics kunt u dieper inzicht krijgen in de bezoekers van uw TikTok-pagina. Deze functie toont u informatie zoals leeftijd, geslacht en locatie van de bezoekers, zodat u beter kunt begrijpen wat voor soort publiek geïnteresseerd is in uw bedrijf.

Content Insights: Successen van individuele video’s

Content Insights: Content Insights geeft je nuttige inzichten over content waar gebruikers in geïnteresseerd zijn op TikTok. Zo kom je erachter welke content het beste resoneert bij je publiek en welke content minder goed presteert.

Real Time Alerts: Kennisgeving in real time

Real Time Alerts: Met Real Time Alerts ontvang je meldingen over activiteiten op TikTok die relevant kunnen zijn voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan berichten over nieuwe volgers of likes of reacties op bepaalde content. Hierdoor kun je sneller reageren en dienovereenkomstig handelen.

Met Modash kunnen bedrijven beter inzicht krijgen in hun prestaties op het TikTok-platform en de betrokkenheid vergroten. Het biedt gedetailleerde analyses, rapportage en real-time meldingen – alles wat je nodig hebt om de prestaties van je campagne te volgen en te optimaliseren!

TikTok Marketing & Tools

TikTok voor bedrijven – Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote internationale bedrijven, TikTok is een interessante marketingtool voor iedereen. De korte video-app biedt de unieke mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier met potentiële klanten in contact te komen. We laten zien hoe TikTok marketing werkt en welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven.