Traackr: Social Media & TikTok – Monitoring, Analyse, Rapportage

Traackr is een web-based monitoring tool voor TikTok die de activiteiten van gebruikers op het kanaal volgt en analyseert. Met de software kan het bedrijf zijn eigen content beter promoten en de activiteiten van gebruikers volgen. Door monitoring kan het bedrijf ook zijn communicatie met gebruikers optimaliseren en zo het bereik van het kanaal vergroten. Meer TikTok monitoring tools en social media tools vind je hier.

Monitor TikTok account

Traackr is een uitstekende tool om je TikTok account te monitoren. Het biedt vele functies om u inzicht te geven in de activiteiten op uw account. Deze tool is beschikbaar voor alle gebruikers, hetzij gratis of met een maandelijks abonnement. Traackr biedt verschillende functies om uw TikTok-account te monitoren. Allereerst kunt u

Als je je TikTok-account wilt monitoren, heb je toegang tot verschillende acties. Ten eerste kunt u zien hoe vaak andere gebruikers op uw video’s reageren. Dit is vooral handig als je bepaalde onderwerpen wilt bewerken of inhoud wilt delen.

Een andere functie is de mogelijkheid om de zoekresultaten te beïnvloeden. Dit is vooral handig als u bovenaan de zoekresultaten wilt staan. Met deze functie kunt u bepalen welke video’s in de zoekresultaten moeten worden weergegeven.

TikTok Marketing & Tools

TikTok voor bedrijven – Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote internationale bedrijven, TikTok is een interessante marketingtool voor iedereen. De korte video-app biedt de unieke mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier met potentiële klanten in contact te komen. We laten zien hoe TikTok marketing werkt en welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven.