Keyhole: Social Media & TikTok – Monitoring, Analyse, Rapportage

Keyhole is een softwaretool waarmee bedrijven hun activiteiten op TikTok kunnen volgen. Met deze tool kunnen bedrijven hun doelgroepen nauwkeuriger analyseren en de juiste content voor hun doelgroepen produceren. De belangrijkste kenmerken van een Keyhole tool zijn: Inzicht in de activiteit van je doelgroepen op TikTok, analyse van de content die je doelgroepen bekijken, voorspelling van de beste tijden om content te publiceren. Vind hier meer TikTok monitoring tools en social media tools.

Toonaangevende TikTok monitoring tool

Keyhole TikTok Monitoring Software is een van de beste en meest uitgebreide tools voor het analyseren van content op TikTok. De software biedt een groot aantal functies waarmee u uw postings kunt controleren en analyseren. Deze omvatten:

  • Mogelijkheid om specifieke hashtags of trefwoorden te volgen
  • Mogelijkheid om specifieke personen te volgen
  • Mogelijkheid om specifieke locaties te volgen
  • Mogelijkheid om specifieke tijdsperioden te volgen

Keyhole biedt een toonaangevende TikTok-monitoringtool waarmee u snel en efficiënt kunt zien hoe uw TikTok-marketing presteert. Met Keyhole kun je niet alleen het aantal likes en commentaren in realtime volgen, maar ook verschillende datapunten, zoals demografische informatie, campagneprestaties en hashtagprestaties. Deze geavanceerde analyses geven je een beter beeld van hoe goed je marketingstrategieën werken en waar je ruimte voor verbetering ziet.

“Mentions” functie van Keyhole

Een ander geweldig hulpmiddel is de functie “Mentions” van Keyhole. Met deze functie kunt u nagaan wie er over uw merk praat en op welke manieren zij hun product of dienst promoten. Met Mentions kunt u ook nagaan wie uw grootste supporter is en welke merkvermeldingen het meest worden gedeeld. Met andere woorden, met de Mentions-functie van Keyhole kunt u uw beïnvloeders inventariseren en met hen communiceren!

Visueel aantrekkelijke graphics

Keyhole biedt ook een groot aantal visueel aantrekkelijke grafieken voor elk aspect van de TikTok-analyse – van algemene trends tot posts per dag of uur. Elk van deze grafieken is intuïtief te gebruiken en biedt direct inzicht in het beste type inhoud voor uw publiek, evenals het juiste moment om deze te plaatsen.

Campagnes om beïnvloeders te vinden

Al met al biedt Keyhole een reeks geavanceerde functies voor allerlei soorten TikTok-monitoring – of het nu gaat om campagneresultaten of identificatie van influencers. Dankzij Keyhole hebben bedrijven toegang tot krachtige analytics in directe vergelijking met de concurrentie en kunnen zo een concurrentievoordeel behalen bij de uitvoering van hun TikTok-strategieën!

TikTok Marketing & Tools

TikTok voor bedrijven – Of het nu gaat om kleine lokale bedrijven of grote internationale bedrijven, TikTok is een interessante marketingtool voor iedereen. De korte video-app biedt de unieke mogelijkheid om op een geheel nieuwe manier met potentiële klanten in contact te komen. We laten zien hoe TikTok marketing werkt en welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven.