Social Analytics: investeerder gezocht voor social media software

Bent u op zoek naar een lucratieve investeringsmogelijkheid op het gebied van software en social media analytics? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met onze Social Analytics Company hebben we een revolutie teweeggebracht in de wereld van Instagram monitoring, analyse en ook de berekening van prijzen voor influencers. Wij werken elke dag aan nieuwe oplossingen die in de wereld nog niet bestaan. Dit geeft ons een uniciteit met onze software die slechts op enkele gebieden te vinden is. Tegelijkertijd wordt online-marketing, en met name socialemedia-marketing, een steeds belangrijker terrein voor bedrijven en merken, waar ook steeds meer in reclamebudgetten wordt geïnvesteerd, met een jaarlijkse groei van meer dan 20%. Als een van de toonaangevende Instagram social analytics bedrijven, op het gebied van software en online tools, helpen wij duizenden bedrijven wereldwijd informatie te verzamelen over hun volgende influencer campagne of social media campagne.

Hoe is ons Social Analytics-bedrijf opgebouwd?

Wij ontwikkelen onze social analytics software vanuit de basisgedachte dat wij zelf actief zijn als reclamebureau en influencer agency. In Duitsland werken we met de grote Instagramsterren, maar ook met wereldkampioenen op diverse terreinen. We hebben bijvoorbeeld al het genoegen gehad om samen te werken met Instagram-sterren zoals Pamela Reif, een van de grootste YouTube-sterren in Duitsland. Als influencer- en reclamebureau weten we daarom precies wat de behoeften van elk bureau zijn op het gebied van influencer marketing voor hun klanten. Aangezien er geen geschikte softwareoplossing was voor de analyse en monitoring op Instagram, zijn we begonnen met het ontwikkelen van social analytics.

De interface hiervoor zijn reclamebureaus en social media bureaus

Onze bedrijfsconstructie optimaliseert in eerste instantie op het verkrijgen van bereik. Voor dit doel werd een gratis platform gecreëerd met onze Instagram prijscalculator, waarin niet alleen bloggers zich kunnen informeren over hun eigen Instagram account, maar ook agentschappen en merken zich kunnen informeren over de prijzen en kosten van influencers op Instagram. Op basis van statistische enquêtes en de vergelijking van waarden, berekenen wij een realistische prijs of een prijsvork waar beide partijen, d.w.z. het agentschap en de beïnvloeder, tevreden mee zijn. Door deze bereikgeneratie kunnen wij onze diepgaande software aan een breed publiek voorstellen. Vooral voor beleggers is dit een interessant concept, omdat er niet verder hoeft te worden geïnvesteerd in het genereren van bereik. Met onze prijscalculator voor Instagram zijn we al een van de toonaangevende sites wereldwijd en hebben we elke week duizenden bezoekers. Dit is al een sterke aanwijzing voor een software!

Investering in software

Als u op zoek bent naar een interessant softwareproduct, als een kapitaalinvestering voor de toekomst of als een investering op korte termijn, dan bent u bij ons Social Analytics Company aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en we kunnen het na een beoordeling hebben over mogelijke opties.