Influencer prijzen: Hoeveel is mijn Instagram-account waard?

Influencer prijzen – Hoe groter je blog wordt, hoe meer verzoeken je krijgt van bureaus maar ook bedrijven en verschillende merken. Of het nu gaat over mode en reizen of fitnessproducten, de waarde van een enkele post is voor veel mensen niet gemakkelijk te berekenen, vooral aan het begin van hun carrière. Vooral omdat elk verzoek nogal individueel is. Meer weten over onze tools en individuele ontwikkeling voor reclamebureaus en merken?

Uw perfecte verkoopargument

Voor altijd ’s nachts aanbiedingen schrijven? Die dagen zijn voorbij! Met onze nieuwe software kunt u nu gemakkelijk de waarde van uw eigen postings berekenen! U kunt zelfs verschillende posthoeveelheden (Timeline, Story en Live) vergelijken met de volgende functie-update. Dit bespaart je zo veel tijd! U kunt direct complete pakketten aanbieden aan uw klanten! Goed onderbouwd met de dagelijks bijgewerkte cijfers van uw kanalen. Je hoeft niet langer op je gevoel af te gaan. Onze gegevens geven u altijd een nauwkeurig, goed onderbouwd statistisch resultaat dat u kunt gebruiken bij eventuele onderhandelingen of offertes.

Onze software heeft verschillende functies die uw leven gemakkelijker maken en u veel tijd besparen. Zoveel tijd dat je je kan concentreren op je eigenlijke werk, bloggen. Een intelligent algoritme werkt voor u dat voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe gegevens uit de hele wereld en u dus altijd de meest actuele waarden biedt, ongeacht of u een campagne voert in Duitsland, in DACH (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) of in heel Europa. Als blogger heb je altijd alle statistieken en evaluaties binnen handbereik! Niet alleen slim, maar ook mooi gepresenteerd.

Grafische evaluatie en aantrekkelijk ontwerp

De verschillende engagementpercentages, maar ook de commentaren per week of in de laatste 14 dagen, evenals de “likes” en vele andere relevante waarden, worden uitgevoerd als een grafisch en visueel aantrekkelijke evaluatie. Met oog voor design en een minimalistische stijl, zodat de look altijd bij u past. Allemaal gratis!

Tip! Bereken hier gratis: Instagram prijs

Bij InfluencerFee.com krijg je alle gegevens direct in gedetailleerde statistieken en grafieken die bewijzen welk bereik je zelf hebt en welke mensen je kunt aantrekken! Het verkoopargument voor klanten en reclamebureaus. Met onze software kunt u veel bereiken, zelfs zonder een agentschap. In onze berekeningen zorgen wij voor de belangrijkste gegevens die u nodig hebt voor onderhandelingen en offertes met klanten en agentschappen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de belangrijkste waarden uit verschillende landen en beste praktijken verzameld. En dat is nog niet alles! Kijk eens op InfluencerFee.com voor bloggers: Wij geven u een vooruitblik op de huidige kosten, maar ook spannende cijfers en informatie voor uw cliënt die hij of zij nooit zou hebben verwacht. U kunt uw aanbiedingen gemakkelijk doorsturen via een screenshot.

Influencer Marketing: hoe de business met bloggers werkt

Heb je er altijd al aan gedacht om zelf aan influencer marketing te doen? Met softwaretools zoals Social Analytics kunt u influencer marketing op Instagram organiseren, van zoeken en beheren tot het plannen van campagnes en de daaropvolgende monitoring. In onze gratis twee uur durende online cursus leggen we blogger- en influencer-marketing uit van A-Z.