Frankfurt Keynote Speaker: Social Media Marketing & Management voor Bedrijven

Digitalisering is voortdurend aanwezig in al ons dagelijks leven. Als social media managers brengen we onze tijd niet alleen op het werk door, maar altijd op het sociale web, met vrienden of op zoek naar entertainment. In lezingen spreken wij uit concrete ervaring, niet uit theoretische toegepaste kennis en knowhow van derden, uit boeken over sociale media, zoals via docenten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden tonen we de nieuwe en meest veelbelovende trends in marketing en ideeën voor uw social media marketing voor bedrijven. Als spreker geven wij antwoord op uw vragen tijdens onze lezingen.

Spreker voor Conversion in Frankfurt en Global Markets

Informatie bereikt mensen snel en doelgericht als nooit tevoren, of het nu gaat om aanbevelingen, nieuws of zelfs kennis. Niemand is ooit echt afgeleerd. De digitale transformatie is in volle gang. Meer en meer online marketing managers reageren op de nieuwe trend. Communicatie, de wereldwijde verspreiding van kennis, nieuws maar ook emoties, bereikt met smartphones een snelheid die we nog niet kennen. Het hele leven wordt steeds meer digitaal. Hoe reageert u in uw zakelijke beslissingen op de nieuwe mogelijkheden in de moderne marketing? Profiteert uw bedrijf vandaag van de digitale wereld? Zijn uw werknemers digitaal verbonden? Profiteert u persoonlijk van de digitale economie?

Lezingen over marketing en beheer van sociale media: Onderwerpen

In onze speeches richten wij ons op de volgende trefwoorden: social media services, social commerce, content marketing, social media optimalisatie en monitoring, social media campagnes en social media marketing strategieën. Onze toespraken in Frankfurt Main zijn ook voor freelancers en publicisten die hun digitale strategieën willen verbeteren door de mogelijkheden van social media marketing. Via social media marketing maakt u van uw niet-kopers nieuwe consumenten en duurzame merkgebruikers, en zorgt u er vervolgens voor dat ze merkentrouw worden. Want zo worden niet-kopers echte merkfans voor uw bedrijf en uiteindelijk merksponsors. Wij spreken voor managers die hun project al afstemmen op de digitale transformatie of de digitalisering van alle markten door middel van socialemediabeheer en digitale bedrijfsmodellen. Stuur ons nu uw vrijblijvende reserveringsaanvraag.

De experts voor bedrijven in Frankfurt

Als sociale media-experts observeren wij zowel de klassieke sociale media als de nieuwe sociale netwerken over de hele wereld. Voor alle social media-experts gaat het er bij de conceptie van presentaties om de vorm van online adverteren in sociale netwerken en zoekmachines voor de volgende generatie verder uit te denken en permanent nieuwe cross-mediastrategieën te vinden. Met deze methoden kan uw bedrijf de digitale, maar ook de stationaire verkoop verhogen.

Als sprekers voor de sociale media verschijnen we ook vaak voor tv-camera’s of publiek. Het illustreren van sociale netwerken en hun groepsdynamiek. Als sprekers geven wij onze knowhow graag door aan de nieuwe generatie managers in toespraken op conferenties, zodat zij op basis daarvan nieuwe strategieën kunnen ontwikkelen. Eenvoudig beschreven, begrijpelijk en met voorbeelden en echte insiders. Meer over onze social media experts.

Uw luidsprekers voor presentaties van hoge kwaliteit

Als spreker op een grote conferentie is de voorbereiding van de presentatie en het gebundelde vervoer van informatie van cruciaal belang. Als spreker op een conferentie hebben we vaak maar een half uur, of als we geluk hebben een uur, om ons speciale onderwerp duidelijk over te brengen. Voor de individuele ervaring hebben wij al onze toespraken in verschillende moeilijkheidsgraden ingedeeld. In de toespraken valt het vaak op, dat veel van de toehoorders op zoek zijn naar een basiskennis op het gebied, velen hadden voordien weinig raakvlakken met het onderwerp, zodat veel van onze presentaties ook gericht zijn op toehoorders die weinig ervaring hebben op de datum. Ontdek hier meer over onze sprekers op het gebied van sociale media.

Sociale media – Opleiding, spreker & agentschap

We werken dagelijks in sociale netwerken, plaatsen Facebook Ads, plannen en produceren video’s voor Youtube marketing, organiseren fotoshoots voor Instagram en doen promotie via TikTok, deels met influencers, deels met organisch en betaald bereik. Voor beginners worden in workshops basisvragen behandeld: “Hoe spreek ik mijn bezoekers aan? Jij of jij?”, voor gevorderden meestal over “Hoe kunnen we ons bereik vergroten?”. Wij leveren oplossingen van A-Z voor u en uw personeel.

Permanente educatie – workshops en lezingen door onze deskundigen

✓ Basis – Sociale Media Marketing
Doelstellingen – Sociaal Media Denken en Ontwikkeling

â Strategie – Facebook , Instagram, TikTok, Youtube

✓ Influencer – Contact naar campagne
✓ Wisselen van advertenties – Ad management

â Foto- en videoproductie – redactieplan en content marketing

Lees hier meer over onze lezingen en data:

  • Workshop en voortgezette opleiding
  • Spreker & Lezingen
  • Verzoek om afspraken: Neem contact op met

Agentschap – Facebok, Youtube, Instagram & Co.

Coaches voor uw bedrijf in Frankfurt dankzij trainers

Om hun medewerkers bij de les te houden, boeken merken social media coaches. Als coach blijf je een paar uur, soms weken, bij de werknemers om alle afgesproken doelen te bereiken en de verkoop op lange termijn te verbeteren. Met volle inzet en in vertrouwen worden methoden en strategieën ontwikkeld. Uw Sociale Meda trainers. Meer over onze sociale media auteurs. Je social media instructeurs.

Speeches voor sociale handel, management en diverse kanalen

In onze toespraken geven wij u een eerste indruk van uw mogelijkheden. Met concrete methodes, de beste start voor social media marketing zelfs aan het begin van uw carrière. Het verkrijgen van verkoop, potentiële klanten en bereik, dit alles is wat sociale netwerken u brengen. Aan de hand van verschillende best practices communiceren we wanneer het ideale tijdstip is en welke content uw medewerkers kunnen plaatsen voor uw doelgroep. Bij elke afspraak gaan onze consultants na welk netwerk voor u en uw omstandigheden het beste is voor online marketing. Onze managers zullen u te allen tijde adviseren, of het nu gaat om advies over social commerce of monitoring. Bij het monitoren van sociale netwerken komen we te weten wanneer, waar en hoe mensen over uw merk discussiëren; interactie speelt een centrale rol. Boek sprekers voor Frankfurt en heel Duitsland met Social Media One in Hamburg, Keulen, Hannover, Stuttgart en Düsseldorf.

Hulp en antwoorden voor social media marketing managers

Ons bureau geeft u antwoorden op de relevante vragen in social media marketing:

  • Gebruikt u sociale verkoop voor effectieve marketing?
  • Wat is de positionering van uw bedrijf in een digitale wereld?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf digitaal netwerken?
  • Welke deskundigheid en technische knowhow hebben uw managers nodig?
  • Welke aanbevelingen voor actie gebruikt u om beïnvloeders en ambassadeurs te overtuigen?

Vind influencers uit Frankfurt op Instagram met ons social media marketing bureau

Met slimme multimediastrategieën tussen Facebook, Snapchat en andere sociale netwerken Instagram. Gewoontegedragspatronen van consumenten veranderen, waardoor het mediagebruik steeds meer verschuift naar het web. Interactie is waar het om draait in sociale media, een nauwkeurig af te stemmen doelgroep om aan te spreken verhoogt de volgersinteractiegraad beslissend voor uw merk. Wij vertrouwen op media met een hoog bereik in ons social media management. efficiënte communicatie binnen de gemeenschap Interactie tussen gebruikers is waar het om draait in social media. De nauwkeurig geselecteerde doelgroep verhoogt de interactie zoals likes duurzaam voor uw merk. Om fans uitgebreid te leren kennen, heeft uw bedrijf geweldige tools zoals Facebook’s Graph Search tot zijn beschikking. Onze social media marketing biedt u uw unieke aanwezigheid in social media, het gericht aanspreken van gebruikersgroepen en een extreem snelle toename van het bereik.

gerichte aanpak. Maak gebruik van de kracht van social media marketing! Overtuig uw fans voor lange tijd met nieuwe reclame-ideeën en doordachte strategieën, samen met ons als uw social media manager. Begin vandaag nog met het opbouwen van merkfans voor uzelf of uw merk met social media marketing. Facebook, Youtube en Instagram onze social media agenten organiseren uw social media kanalen met moderne strategieën in marketing voor meer organische groei. In marketing diensten, bieden wij deskundigen voor alle snetworks. Wees creatief, vertel je eigen verhaal aan je Frankfurtse gebruikers op sociale media en inspireer fans voor vele jaren.