4K Stogram: Download Foto’s, Video, Verhalen & Trend Scouting – Instagram Tool Test

Analyseer onderwerpen op basis van hashtags, gebruikers of concurrenten. Ideeën en inspiratie voor social media managers. Maak een back-up van foto’s, video’s en verhalen. Vandaag introduceren we 4k Stogram. Met 4k Stogram, kunt u gemakkelijk inhoud van Instagram opslaan vanaf uw computer. Het heeft vele voordelen: In het bijzonder gaat het om analyses, ideeën voor inhoud, trend scouting en back-up van bestanden. Een krachtig pakket dat stap voor stap beschreven moet worden.

4K Stogram: Instagram gereedschapstest

Geval: U beheert verschillende accounts met uw reclamebureau of als socialemediabeheerder, voor uzelf of voor klanten, en u moet er misschien voor zorgen dat er een back-up wordt gemaakt van de gegevens (foto’s, video’s en verhalen). De Instagram-tool maakt automatisch een back-up van al uw inhoud.

Geval: Je wilt bereik opbouwen op Instagram en hebt altijd verse content nodig voor je social media manager: ideeën, trends over bepaalde onderwerpen en natuurlijk je eigen concurrentie. Abonneer u op bepaalde hashtags en gebruikers en verzamel alle nieuwe (en bestaande) inhoud. Dit kan nu duidelijk worden bekeken in één interface.

Voordelen: Back-up van bestanden, trends en ideeën

De Instagram-tool heeft vele voordelen, die wij u zo dadelijk in detail zullen voorstellen. Hier is een kort overzicht van de belangrijkste voordelen van de Instagram-tool om u op weg te helpen.

 • Gegevensback-up (foto, video en verhaal)
 • Analyse van het onderwerp (gebruikers, hashtags)
 • Ideeën voor creatieve kunsten en inhoud
 • Trendonderwerpen Scouting
 • Beheer van meerdere kanalen

Back-up gegevens met Stogram

Met de nieuwe software van 4k Stogram kunt u uw inhoud gemakkelijk opslaan en archiveren. Nog beter, de software bewaart en archiveert de inhoud voor u volledig automatisch.

Back-up bestanden? Waarom?

Is je kanaal ooit gehackt? Als agentschap hebben wij veel e-mails ontvangen van geschokte gebruikers wier rekeningen zijn gehackt. Alles weg! We kunnen hier niet in details treden, maar van de voetbalster op Instagram tot de muzikant op YouTube, er zijn enkele interessante gevallen geweest.

De basisfunctie houdt in dat je verschillende kanalen kunt volgen maar ook hashtags, de software controleert voortdurend of er nieuwe inhoud beschikbaar is in de vorm van foto’s, video’s maar ook verhalen. Elk nieuw medium dat wordt gepubliceerd, wordt onmiddellijk opgeslagen. Als u verantwoordelijk bent voor veel Instagram-kanalen, kunt u gemakkelijk zorgen voor gegevensback-up.

 • Bestand back-up
 • Automatisch uitlijnen en downloaden
 • Gebruikers abonneren
 • Abonneren op hashtags

Inhoud creatie met Stogram

De hulpmiddelen kunnen ook worden gebruikt voor het creëren van inhoud. U kunt bijvoorbeeld een bepaald thema (hashtag) volgen, dus het thema “inrichting”, meer bepaald “Fendi”, “Bugatti”, vele andere merken.

De software slaat automatisch alle foto’s en video’s op en uw content manager heeft rechtstreeks toegang vanaf zijn lokale computer. Zo kun je de verschillende inhoud direct in een map bekijken en hoef je niet te zoeken naar individuele hashtags in de Instagram app en door het archief te vegen.

Trends herkennen

Met deze nieuwe tool heeft u een digitale social media manager die de hele tijd voor u werkt. Zelfs in het weekend of op feestdagen, wanneer er niemand op kantoor is, wordt er een back-up van de gegevens gemaakt en wordt nieuwe inhoud opgeslagen, bijvoorbeeld voor uw creatieve kunstmanager.

Op die manier kunnen honderden foto’s (verschillende hashtags en kanalen) in één oogopslag lokaal op de computer worden samengebracht. De evaluatie verloopt uiterst snel en vaak terugkerende elementen (eventueel nieuwe trends) worden snel gezien en herkend.

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste voordelen van de Instagram-software. Voordelen voor:

 • Gegevensback-up (foto, video en verhaal)
 • Analyse van het onderwerp (gebruikers, hashtags)
 • Ideeën voor creatieve kunsten en inhoud
 • Trendonderwerpen Scouting
 • Beheer van meerdere kanalen

Instructies

Hier willen wij u een klein inzicht geven, zodat u de software niet direct hoeft te kopen en al een klein inzicht kunt krijgen.

Download en registratie

Eerst moet je de Instagram tool downloaden. 4K Stogram is beschikbaar voor alle platforms, PC, macOS en Linux.

De basisfunctie is eenvoudig, abonneer je op individuele kanalen of hashtags om specifieke onderwerpen te volgen.

Mediaoverzicht: foto’s, video’s, verhalen

Uw onderwerpsvelden worden alleen duidelijk weergegeven, opgeslagen en gearchiveerd.

In het voorbeeld zie je het kanaal van een modellenbureau, met een weergave van zijn eigen Instagram-kanaal.

U kunt verschillende inhouden, foto’s en video’s voorlezen. Zoals u zo dadelijk zult zien, kunt u deze ook in lijsten uitvoeren.

Natuurlijk worden alle verhalen en hoogtepunten automatisch geregistreerd. Niet alleen van je eigen kanaal, zoals in dit voorbeeld, maar ook van andere kanalen en onderwerpen die je volgt.

Bestandsexport: Lijst

U kunt alle opgeslagen foto’s, video’s en verhalen in de software bekijken, maar u kunt ze ook downloaden als een CSV-tabel. Zo ziet het resultaat van de mediaverzameling eruit:

Voordelen: Testresultaat

Dat was onze kijk op 4k Stogram. Analyseer onderwerpen op basis van hashtags, gebruikers of concurrenten. Ideeën en inspiratie voor social media managers. Maak een back-up van foto’s, video’s en verhalen.

Hier volgt een overzicht van de belangrijkste voordelen van de Instagram-software. Voordelen voor:

 • Gegevensback-up (foto, video en verhaal)
 • Analyse van het onderwerp (gebruikers, hashtags)
 • Ideeën voor creatieve kunsten en inhoud
 • Trendonderwerpen Scouting
 • Beheer van meerdere kanalen

Klik hier om direct naar 4k Stogram te gaan: