Combin Scheduler: Instagram posts & stories plannen – ultieme software test

Meer volgelingen. Meer bereik. En een hogere betrokkenheid van de doelgroep – Of het nu gaat om een bedrijf, model of influencer van morgen: Instagram is een echte fulltime baan die een goede strategie, gedetailleerde planning en constante analyse vereist. Maar volharding en doorzettingsvermogen betalen zich uit en als je eenmaal de wereld van influencers en hashtags begrijpt, kun je genieten van een groter bereik en briljante social media-campagnes. We hebben een aantal tips en trucs voor je op een rijtje gezet die elke Instagram marketeer zou moeten weten, en we presenteren ook de populaire Combin Scheduler voor Instagram met al zijn functies.

De Combin Scheduler – De gratis Instagram tool in de test

Als je succesvol wilt zijn op Instagram, moet je vooral één ding doen: plannen, plannen, plannen. Er zijn nu talloze apps om je te helpen alles bij te houden. Ten laatste sinds de introductie van haar Instacheck is het bedrijf Combin met haar vele Instagram tools bij iedereen bekend. Met de gratis Combin Scheduler kunnen ondernemers en influencers van vandaag niet alleen individuele posts vooraf plannen, maar ook stories. Hier volgt een overzicht van de belangrijkste functies:

  • Advance Planning & Onmiddellijke Vrijlating
  • Volledig automatisch publiceren
  • De afbeeldingsgrootte bewerken
  • Markering van het terrein
  • Vermeld hashtags en accounts
  • Bulk verhaal uploaden

Verhalen en berichten plannen dankzij automatisering

Een absolute must-have van de Instagram-tool is het vooraf plannen van posts. Nadat je de publicatiedatum van je bericht hebt ingesteld, publiceert de Combin Scheduler je bericht automatisch. Op deze manier kunt u uw berichten plannen en ze tussendoor bewerken.

Bulkverhalen maken: Foto, Video & Boomerang

Naast het regelmatig posten van foto’s en video’s, helpt het gebruik van de storytool ook bij socialemedia-marketing. In het beste geval kunt u uw verhaal ook koppelen aan een call-to-action. De Combinatieplanner zorgt ook voor de organisatie van de verhalen en stelt u in staat om verschillende foto’s, video’s en boomerangs voor uw verhaal te plannen.

Design Instagram feed: Met het juiste ontwerp naar succes

Een esthetische Instagram-feed is het elektronische visitekaartje van de moderne tijd. Om ervoor te zorgen dat uw berichten niet alleen thematisch maar ook visueel bij elkaar passen, kunt u met de tool uw feed van tevoren vormgeven zoals u dat wilt.

De conclusie van de redactie: De Combin Scheduler is een absolute must voor elke Instagrammer. Het helpt u uw feed te organiseren, is gemakkelijk te gebruiken en werkt zonder onderbrekingen en onnodige pushberichten. De interface is eenvoudig en modern, waardoor u meteen een overzicht hebt van alle functies.

Tips voor meer volgers, bereik & Co.

Ook al nemen de nieuwe tools en gadgets je nu veel werk uit handen, je moet nog steeds aandacht besteden aan een paar dingen voor je Instagram succes. Vooral de kwaliteit van uw berichten en de voortdurende analyse van uw doelgroep zijn de moeite waard.

Maak posts van hoge kwaliteit: Opslaan & delen

Kwaliteit en kwantiteit zijn beide even belangrijk. Instagram hecht niet langer alleen waarde aan likes en comments, maar ook aan de saves en shares van elke post. Het algoritme van Instagram vindt deze bijzonder leuk, omdat dit aangeeft dat je posts een toegevoegde waarde hebben. Natuurlijk moeten de beelden ook van hoge kwaliteit zijn. De ervaring leert dat vriendelijke en heldere foto’s beter worden ontvangen dan sombere en korrelige beelden.

Het nieuwe algoritme van Instagram begrijpen

Naast kwaliteit is, zoals reeds gezegd, ook kwantiteit belangrijk voor Instagram marketing. Hoe meer je post en actief bent, hoe meer verkeer Instagram je op je profiel laat krijgen. Hoe werkt dit? Het is simpel: Instagram toont je nieuwe posts nooit aan al je volgers, maar slechts aan een fractie. Het succes van uw bericht wordt vervolgens geanalyseerd, en hoe populairder uw berichten zijn, hoe meer mensen ze zien.

Analyse van de doelgroep: inzichten verstandig gebruiken

Het is altijd de moeite waard om je doelgroep in de gaten te houden. Dan weet u wanneer het beste moment is om berichten te plaatsen, op welke dag uw gebruikers het meest actief zijn en welke inhoud zij het meest waarderen.