Live Stories – Videomarketing op Facebook, Snapchat en Instagram

Live Stories zijn korte berichten, meestal kleine foto’s of video’s, met een maximale lengte van 15 seconden. Natuurlijk kunnen sommige live-verhalen wat langer zijn, maar de meeste zijn erg kort, 5 seconden. Live Stories worden gebruikt om het dagelijks leven te documenteren. Terwijl berichten op de tijdlijn erg voor de hand liggen en lang bewaard blijven, zijn Stories maar 24 uur beschikbaar. Ze zijn meestal ook alleen zichtbaar voor de mensen die jou volgen. Dit betekent dat Live Stories veel minder in de publieke belangstelling staan van sociale netwerken. In tegenstelling tot de berichten, die gewoonlijk slechts eenmaal per dag of zelfs slechts om de twee of drie dagen worden geplaatst, worden er vaak dagelijks 10 of 15 verhalen geplaatst. Van het ontbijt tot het sportprogramma komma tot het werk en natuurlijk welterusten zeggen. Dit zijn levende verhalen!

Tip! Verhalen Gebruik voor advertenties

Velen die werken met influencers vertrouwen meestal op posting. Dit betekent dat foto’s of video’s in de tijdlijn worden gepubliceerd. Verhalen zijn goedkoper en hebben het voordeel dat zij rechtstreekse links mogelijk maken. Hoewel Instagram Stories geen directe links toestaan, d.w.z. dat er geen bezoekers kunnen worden getraceerd, is het wel mogelijk om links in Instagram Stories te plaatsen die verwijzen naar de eigen online winkel of een andere informatiebron aangeven. Dit maakt het natuurlijk veel gemakkelijker om campagnes te evalueren.

Sinds Stories zijn ingevoerd, zijn ze steeds populairder geworden. Vandaag de dag worden verhalen dagelijks door veel mensen gebruikt. Verhalen zijn, om zo te zeggen, de dagelijkse, kleine tabloid. Wat doet hij, wat doet zij? Wat is de laatste trend? En het gaat minder om exacte informatie, maar om amusement. Dienovereenkomstig moet het aspect van entertainment ook door u worden overwogen in sociale media marketing. Als informatiebron is Instagram heel anders gestructureerd dan de klassieke media.

Instagram-stories: creatieve inhoud