Influencers vs muzikanten: nieuwe reclamecampagnes in de modewereld

Influencers vs muzikanten – Na ons laatste TV interview over het onderwerp “Eenhoorns in Social Media Marketing”, ging het interview van vandaag in Textilwirtschaft magazine over een nieuwe trend, of beter gezegd een beproefde trend die langzaamaan weer in de belangstelling komt: muzikanten! Nadat influencers de afgelopen maanden en jaren zijn gehypet, boeken steeds meer reclamebureaus jonge muzieksterren als Ellie Goulding (Deichmann) en A$ap Rocky (Zalando) voor hun reclamecampagnes. De hype blijft, zoals we je al vertelden in ons interview met Stylebook over de huidige Asos-campagne met Thi Thuy, Jordyn Woods en Joshua Williams. Maar muzikanten vieren een kleine comeback in de reclame. Waarom? Muzikanten zijn altijd al populair geweest, omdat ze niet alleen bekend zijn binnen sociale netwerken. Zij staan voor levensstijl, zien de mooiste landen ter wereld en leven de droom van miljoenen mensen. Lees meer over dit onderwerp in het nieuwe nummer van Textilwirtschaft. Het begon allemaal met sociale netwerken zoals MySpace. Vandaag de dag hebben de grootste netwerken, zoals Facebook, miljarden gebruikers. Hier kunt u alles vinden over de ontwikkeling van sociale netwerken.

Influencer Marketing: uw sleutel tot organisch bereik

Meer over dit onderwerp is te vinden op de blog, met steeds nieuwe en interessante artikelen.

Hoeveel verdienen influencers eigenlijk? Influencerfee.com publiceerde een paar dagen geleden nieuwe cijfers over de inkomsten en verdiensten van bloggers. Ze tonen het gemiddelde wereldwijde inkomen van Instagrammers met 1 miljoen volgers. U kunt de infografiek hier vinden: Invloedrijke inkomsten wereldwijd.

Influencer Marketing: hoe de business met bloggers werkt

Heb je er altijd al aan gedacht om zelf aan influencer marketing te doen? Met softwaretools zoals Social Analytics kunt u influencer marketing op Instagram organiseren, van zoeken en beheren tot het plannen van campagnes en de daaropvolgende monitoring. In onze gratis twee uur durende online cursus leggen we blogger- en influencer-marketing uit van A-Z.

https://socialmediaone.de/influencer-marketing-kostenloses-video-tutorial-firmen-agenturen/