Top10 Influencers Bavaria: Sarah Harrison, Cheyenne Ochsenknecht, Lena Gercke & Co.

Of het nu gaat om televisie, film of content creator, deze influencers uit Beieren hebben het gemaakt! Of Lena Gercke of de dochter van Uwe Ochsenknecht en Natascha Ochsenknecht, Cheyenne. Wat deze mensen gemeen hebben is hun afkomst en daar kun je lang niet omheen. Hier vindt u de top 10 influencers uit Beieren waar u van gehoord moet hebben!

Lena Gercke

Lena Gercke – is sinds 2006 bekend in de media. Zij was de winnares van het eerste seizoen van Germany’s next Topmodel, op dat moment was zij 18 jaar oud. Vandaag, op haar 32ste, is zij nog steeds zeer aanwezig en vooral succesvol in de Duitse media. Het model uit München heeft haar eigen modemerk, is veel op tv te zien en is aanstaande moeder. Lena is zeker moeilijk om voorbij te komen en niemand vindt dat erg, want haar vrolijke en positieve manier heeft een hele 2,6 miljoen fans op Instagram die enthousiast foto’s liken en haar verhalen bekijken.

Sarah Harrison

Sarah Harrison – kwam pas echt van de grond toen ze met haar man en hun jonge dochter een familiekanaal op YouTube opende. Daarvoor was ze onder meer bekend van reality-tv-formats en Playboy. Sinds haar transformatie tot een echt familiemens, reist Sarah de wereld rond en documenteert ze haar dagelijkse gezinsleven. Baby nummer 2 is ook op komst en het gezinnetje is super gelukkig! Ze heeft echter niet alleen een platform voor zichzelf gecreëerd op Instagram of YouTube, want ze heeft haar eigen bedrijf opgericht, dat verzorgingsproducten voor baby’s en moeders aanbiedt.

https://www.instagram.com/p/B4xfCo1ihyw/

Jessy Hartel

Jessica Hartel is een 22-jarige influencer die haar leven, favoriete modetrends en beauty hacks deelt met haar meer dan 700.000 fans. Door haar glamoureuze stijl heeft de schoonheid een echte gemeenschap kunnen opbouwen en inspireert ze vele jonge meisjes als het op stijl en mode aankomt. In 2016 begon ze haar Instagram-account en bouwde ze haar aanhang op vanuit het niets.

Aylin Koenig

Aylin Koenig – een echte powervrouw! Meer dan 633 duizend mensen volgen haar bij elke stap die ze zet. Maar haar Instagram-account is niet het enige waar Aylin haar tijd in steekt. Ze is ook een ondernemer en daar is ze trots op. Ze heeft haar eigen modelabel en legt er haar hart en ziel in. Haar doel is om chique te zijn zonder dat het lijkt alsof je te hard je best doet.

https://www.instagram.com/p/B552L-woB8L/

Phiaka

Phiaka – deze influencer uit München is een overtuigd veganist. Haar fans worden regelmatig op de hoogte gehouden van veganistische recepten, modetrends en accessoires. Met de perfecte mix van chic en streetstyle inspireert ze duizenden en laat ze de laatste trends van het seizoen zien. Naast haar succesvolle Instagram-account, studeert ze ook geneeskunde.

Cathy Hummels

Cathy Hummels – is een echt multi-talent. Ze is moeder, auteur en heeft talloze samenwerkingen. Haar eigen boek ‘Stark mit Yoga’ (Sterk met Yoga) was een groot succes en een samenwerking met Gymondo waarin ze yoga doet volgde. Zij is ook de CEO van haar eigen bedrijf, waarin zij luxe eigendommen verhuurt op de mooiste plekjes ter wereld. Cathy is de laatste jaren ook vaak op Pro Sieben te zien geweest. Een echte powervrouw.

https://www.instagram.com/p/B5zt7BDocTL/

Fashiioncarpet

Nina, of Fashiioncarpet, is een Beierse blogger die leeft volgens het motto tijdloos. Haar foto’s dompelen haar volgers onder in een mode-universum dat hen inspireert om te dromen. Met aangename kleuren geeft Nina uitdrukking aan haar esthetiek en neemt ze haar fans mee op reis. Elegant als altijd. Met haar eigen collectie maakt ze het mogelijk om haar favoriete stukken en favorieten te kopen en zich te laten inspireren door haar stijl.

Cheyennesavannah

Cheyenne Ochsenknecht – is niet langer een vreemde naam. Haar hele familie is bekend, van film, televisie of muziek. Haar moeder Natascha Ochsenknecht is bekend als model en haar vader als acteur. De uit München afkomstige heeft nu een grote eigen carrière als model en staat op eigen benen. Op haar Instagram neemt ze haar fans mee door de modeweken en shoots die ze heeft. Er is geen einde in zicht voor Cheyenne.

https://www.instagram.com/p/Bq9mipwh1IC/

Judith Williams

Judith Williams – is een Beierse influencer en tv-jurylid. Ze maakt deel uit van de succesvolle tv-serie ‘Die Höhle des Löwen’ (The Lion’s Den) waarin ze nieuwe uitvindingen evalueert en investeert in haar favoriete. De startup-investeerder heeft ook een succesvol boek geschreven, getiteld ‘How Dreams Learn to Fly’. Naast haar carrière op TV, is ze ook de CEO van haar eigen beauty lijn Judithwilliamsbeautyworld.

Jenefer Riili

Jenefer Riili – is een beroemde blogger en Youtuber die meer dan een half miljoen fans meeneemt in haar privéleven. Samen met haar vriend heeft ze een familiekanaal op YouTube waar ze gewone dagelijkse problemen, de mooiste momenten en haar zoontje, die voor de camera opgroeit, documenteert. Ze laat het verloop van haar zwangerschap zien en hoe het leven daarna veranderde. Voor alle moeders, aanstaande moeders of geïnteresseerden, haar kanaal is een must-watch!