TikTok Comedy: grappige video’s en gelach voor interactie – Voorbeelden

TikTok Comedy – Op TikTok worden ook opkomende comedians ontdekt. Voordat TikTok bestond, gebruikten veel influencers YouTube en Instagram om mensen te vermaken met hun komedie. Vandaag gebruiken vooral veel jongeren de app en delen ze hun vreemdste en grappigste facetten met de wereld. Als je stress hebt in je dagelijks leven en een beetje wilt opvrolijken, hoef je niet meer lang naar komedieshows of films te kijken. Met je smartphone en het internet kun je jezelf praktisch vermaken met korte TikTok video’s om je hoofd leeg te maken. Met de grappigste sketches en verhalen van TikTokers ben je altijd in een goed humeur. Naast komedie biedt TikTok ook entertainment met muziek en dans. Meer TikTok trends voor creatieve ideeën? Liedjes, dansjes, recepten, komedie: TikTok Trends.

De meest populaire komedie TikTokers

Hier vind je de grappigste video’s met ’s werelds grappigste en meest succesvolle Italiaanse TikToker Khaby Lame. Ook in Duitsland hebben we talloze influencers die ons inspireren met hun grappige maniertjes, sketches en rollenspellen. Onder hen zijn Julesboringlife, Twenty4Tim, Emir Bayrak en Kenn2go. Elke dag vermaken deze TikTokers ons met hun spontane, overdreven, dramatische humor.

Is TikTok de nieuwe Instagram? Leer hier meer over de twee concurrenten!

Met droge humor in de TikTok hitlijsten

Khaby Lame is een Senegalese-Italiaanse TikToker. In zijn video’s steekt hij de draak met onnodige tips en trucs. Na Charli D’Amelio, heeft hij de meeste volgers met 90,2 miljoen. Zijn sarcasme zet hem aan de top van de TikTok hitlijsten. De 21-jarige TikToker doet eigenlijk niet veel in zijn video’s, maar zijn gezichtsuitdrukking resoneert bij de massa.

Julesboringlife: De grappigste TikTok momenten

Jule heeft meer dan 3 miljoen volgers met haar TikTok account“julesboringlife“. De 18-jarige neemt haar volgers mee in haar dagelijks leven en maakt grappige comedy video’s. Bekijk hier de coolste video’s van de Duitse TikTok ster!

De vreemdste gezichtsmaskers met TwentyTim

Twenty4Tim maakt video’s op TikTok waarin hij zijn volgers meeneemt in zijn dagelijks leven en grappige verhalen vertelt. Vooral zijn TikToks, waarbij hij maskers maakt van verschillende dranken of vloeistoffen, zijn populair. Elke dag krijgt de influencer verzoeken om maskers te maken van de vreemdste ingrediënten met zijn DIY gezichtsmaskermachine. Met zijn humoristische en communicatieve persoonlijkheid, maakt hij iedereen aan het lachen.

https://www.youtube.com/watch?v=_iKGGDxuNjM

Kenn2go: de geboren TikTok entertainer

Rollenspelers zijn net zo populair op TikTok als dansen en muziek. Kenn2go is een geboren entertainer en professioneel danser. In zijn sketches verkleedt de TikToker zich en speelt hij verschillende rollen. Bekijk hier zijn grappigste video’s waarin hij op humoristische wijze tv-programma’s, alledaagse situaties en series naspelt.

Emir Bayrak speelt Aische en Melyssa

Emir Bayrak is ook bekend als Aische en Melyssa. In zijn TikToks speelt hij zijn twee verzonnen personages. De twee personages zijn dramatisch en grappig in zijn scènes. Bekijk hier de grappigste sketches van de TikToker.

TikTok Trends: recepten, liedjes en meer

Wilt u meer weten over de verschillende trends? Dan hebben we nog meer geweldige video’s met de lekkerste recepten en nog veel meer.

Heerlijke recepten!

TikTok – Dans, schoonheid en muziek zijn een groot deel van de app, maar TikTok is niet alleen voor entertainment, maar ook voor inspiratie en educatie. Als je graag nieuwe gerechten uitprobeert, vind je de beste recepten op TikTok. Het doet je 100% watertanden! Omdat de coolste en vreemdste recepten daar nooit opraken. Net als op Instagram en YouTube vind je op het platform fijnproevers die ons elke dag verrijken met geweldige recepten. Of je nu vegetariër, veganist of kipliefhebber bent, je vindt er heerlijke en snelle recepten.

Trend lijst: Ideeën, inspiratie en beste praktijken

De coolste trends beginnen op de populairste app voor videoclips. TikTok is een afstammeling van de app Musical.ly, die vooral gericht was op kinderen en tieners. Met de app konden kinderen dansen op liedjes die werden afgespeeld en “LipSync-video’s” opnemen. LipSyncs zijn de video’s waarin mensen meezingen en dansen op de muziek. Dergelijke video’s zijn ook nog steeds erg populair op TikTok. In vergelijking met Musical.ly kun je op TikTok veel geweldige speciale effecten en kleurenfilters toevoegen. Op het platform kun je ook berichten delen, commentaar geven en zelfs duetten maken met andere gebruikers. Aangezien de app veel geweldige functies heeft, is de doelgroep van gebruikers uitgebreid. Volwassenen en makers van Instagram-inhoud migreren ook naar TikTok voor hun plezier. Naast coole liedjes kun je ook scènes uit films en series gebruiken als geluid. Deze zijn echter auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet voor andere platforms worden gebruikt.