TikTok: Dansen, uitdagingen en choreografieën op liedjes – voorbeelden

TikTok dansen – In de trein, op de speelplaats en op school zie je nu kinderen en volwassenen met hun smartphone op TikTok. Waar gaat de app over en waarom besteden zovelen uren aan het bekijken van video’s? Wij hebben het antwoord voor u hier! De golf rond TikTok begon tijdens de lockdown. Velen verloren hun naaste familieleden en vrienden door Covid-19 en hadden plotseling veel meer tijd over. TikTok is dus het toevluchtsoord van velen geworden, want met de geweldige video’s van de app wordt men urenlang onbeperkt vermaakt. Alles wat je nodig hebt is een smartphone en internet. Onder de vele andere TikTok video’s, zijn vooral de dansvideo’s populair. Op de app kun je de hipste dansen vinden om op mee te dansen. Meer TikTok trends voor creatieve ideeën? Liedjes, dansjes, recepten, komedie: TikTok Trends.

De meest populaire TikTok dansen

Maar hoe gaan de beroemde TikTok dansjes? Hier hebben we geweldige video’s voor je met trendy liedjes en choreografieën van de TikTok sterren. Waaronder Michael Le, Charlie D’Amelio en Addison Rae. Wat thuis begon, wordt nu overgenomen op straat, in scholen en winkelcentra. Overal dansen mensen op de populaire liedjes. Zelfs sterren als Kim Kardashian willen de pret niet missen. De reality tv-ster neemt zelfs danslessen van TikTok pro, Addison Rae. De Amerikaanse danseres is op dit moment zo populair omdat zij de trendsetter is van de vele dansuitdagingen. Dus Kim is in zeer goede handen bij haar.

TikTok sterren dansen in het winkelcentrum

Michael Le is erg populair op TikTok voor zijn dansjes. Of het nu in het winkelcentrum is, thuis of tijdens het zwemmen, de TikTok-ster houdt ervan om overal te dansen met zijn familie en vrienden.

Choreografieën in vergelijking

Charlie D’Amelio en Addison Rae behoren tot de populairste en grootste danssterren op de app. De twee meisjes zijn de ultieme trendsetters en kennen alle relevante trends. In deze video kunt u hun dansen op dezelfde nummers vergeleken zien!

“Go Daddy Go Dance Challenge

Het liedje “Go Daddy Go” is een van de vele geluiden die viraal zijn gegaan op de app. Natuurlijk is er ook een choreografie op het geluid, waarop vele jongens en meisjes dansten in hun klaslokaal, bij het sporten of op het schoolplein. Bekijk hier de verschillende versies van de choreografie.

Afrikaanse Taile Dans

TikTok trends worden ook gedanst in het continent Afrika. In deze video zie je de beroemde TikTok-dans van mensen uit verschillende landen van het continent.

Dance Challenge “Chicken Wing

Hier zie je een compilatie van verschillende dansen op het liedje “Chicken Wing”. In deze video dansen niet alleen jongeren op het lied, maar ook schoolmeesters en politieagenten.

Meisjes dansen op “She got hips

Het liedje “She got hops” van Travis Greene heeft een hoop meisjes aan het dansen gekregen. Bekijk de verschillende versies van de trend hier.

Dance Challenge op het liedje “Shower

Bekijk hier de Dance Challenge op het liedje “Shower”. Velen dansten op het lied met hun vrienden of partners.

Danst op het lied “Copine

Het Franse liedje “Copine” is ook op TikTok gekomen. In deze video zie je een compilatie van de dansjes op het liedje.

Kim Kardashian leert TikTok dansen

Addison Rae vermaakt en vermaakt iedereen met haar creatieve dansen op TikTok. Zelfs reality ster“Kim Kardashian” bewondert Addison voor haar danstalent. In deze clip uit een aflevering van “Keeping up with the Kardashians”, leert Addison Kim de populaire dansen.

TikTok Trends: dansuitdagingen, muziek en Co.

Wilt u meer weten over de verschillende trends? Dan hebben we nog meer geweldige video’s met de coolste dansjes en nummerhits.

Zing! Muziek …

TikTok is een van de belangrijkste apps van deze tijd. Het platform is niet alleen relevant voor influencers, maar ook voor muzikanten. Met behulp van het algoritme kunnen makers van inhoud gemakkelijk hun doelgroep bereiken en hun gemeenschap uitbreiden.

Met de functies van de app kunnen video’s heel praktisch worden geknipt en bewerkt. Uiteindelijk kan iedereen een geluidsopname maken of muziek toevoegen aan zijn video. Zangers hebben er baat bij als hun liedjes door uitdagingen trendy worden. Op die manier besparen muzikanten op dure reclamemaatregelen om hun muziek aan de man te brengen. Met een beetje creativiteit en leuke verhaallijnen, worden veel liedjes hits! Zonder complicaties met TikTok muziekrechten, kan iedereen dansen op zangers als Jason Derulo.

Trend lijst: Ideeën, inspiratie en beste praktijken

De coolste trends beginnen op de populairste app voor videoclips. TikTok is een afstammeling van de app Musical.ly, die vooral gericht was op kinderen en tieners. Met de app konden kinderen dansen op liedjes die werden afgespeeld en “LipSync-video’s” opnemen. LipSyncs zijn de video’s waarin mensen meezingen en dansen op de muziek. Dergelijke video’s zijn ook nog steeds erg populair op TikTok. In vergelijking met Musical.ly kun je op TikTok veel geweldige speciale effecten en kleurenfilters toevoegen. Op het platform kun je ook berichten delen, commentaar geven en zelfs duetten maken met andere gebruikers. Aangezien de app veel geweldige functies heeft, is de doelgroep van gebruikers uitgebreid. Volwassenen en makers van Instagram-inhoud migreren ook naar TikTok voor hun plezier. Naast coole liedjes kun je ook scènes uit films en series gebruiken als geluid. Deze zijn echter auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet voor andere platforms worden gebruikt.