TikTok Songs: Muziek als recept voor succes met hits, uitdagingen en muzikanten – voorbeelden

TikTok Songs – TikTok is een van de meest belangrijke apps van deze tijd. Het platform is niet alleen relevant voor influencers, maar ook voor muzikanten. Met behulp van het algoritme kunnen makers van inhoud gemakkelijk hun doelgroep bereiken en hun gemeenschap uitbreiden. De functies van de app maken het zeer praktisch om video’s te knippen en te bewerken. Uiteindelijk kan iedereen een geluidsopname maken of muziek toevoegen aan zijn video. Zangers hebben er baat bij als hun liedjes door uitdagingen trendy worden. Op die manier besparen muzikanten op dure reclamemaatregelen om hun muziek aan de man te brengen. Met een beetje creativiteit en leuke verhaallijnen, worden veel liedjes hits! Gebruikers kunnen op de app dansen op Jason Derulo zonder dat er problemen zijn met muziekrechten. Meer TikTok trends voor creatieve ideeën? Liedjes, dansjes, recepten, komedie: TikTok Trends.

TikTok Songs: dansuitdagingen, grappen en Co.

Zonder de coole geluiden en muziek, zou de app niet zijn wat het nu is. De TikTok content creators plaatsen elke dag video’s met geweldige liedjes. Wij tonen je de beste TikTok trends met liedjes van Jason Derulo, Justin Bieber, Michael Jackson, Bruno Mars en meer. De muziek wordt vergezeld door populaire dansuitdagingen, coole choreografieën om op mee te dansen en zelfs leuke grappen. Als je op zoek bent naar nieuwe muziek om aan je playlist toe te voegen, dan is TikTok de place to be. Op TikTok vind je originelen, covers en mashups. Ook oude liedjes uit de 19e eeuw verschijnen steeds weer op de app en worden weer hits.

Peaches – Justin Bieber

Wekenlang was het nummer “Peaches” van Justin Bieber te horen in bijna elke TikTok video. Het nummer werd niet alleen gebruikt om te dansen, maar ook als achtergrondmuziek voor receptvideo’s, fashion hauls, tutorials en meer.

Savage Love – Jason Derulo

Jason Derulo is niet alleen een beroemde zanger, maar ook een koning van de inhoud. Zijn lied “Savage Love” was wekenlang een absolute oorworm. Naast zijn creatieve en grappige video’s, gebruikt de Amerikaanse muzikant het platform ook om zijn muziek te promoten. Om het liedje te begeleiden publiceerde hij een bijpassende choreografie op TikTok, die sindsdien bij iedere gebruiker bekend is. Ook de Amerikaanse zangeres en actrice Jennifer Lopez danste op het nummer op TikTok.

Jerusalema – Master KG

Het lied dat de hele wereld verbond tijdens de moeilijke tijden van de pandemie. Het liedje “Jerusalema” was maandenlang de absolute hit. Het ziekenhuis, de brandweer en de politie dansten allemaal samen de choreografie op het Zuid-Afrikaanse lied.

“Praat niet tegen mij” – Playboi Carti

De liedjes worden op TikTok niet alleen gebruikt om te dansen, maar ook om de eigen mening te uiten. In deze video wordt de tekstserie van het nummer “Punk Monk” van “Playboi Carti” afgespeeld. De tekstreeks “Praat niet tegen me” wordt hier op verschillende manieren gebruikt.

Heartbreak Anniversary – Giveon

Heartbreak Anniversary – een emotioneel lied over een breuk. De TikTokers weten hoe ze muziek goed kunnen gebruiken, want ze begeleiden dit lied met een emotionele expressieve dans.

Leave The Door Open – Bruno Mars ft Silk Sonic

Bruno Mars is en blijft een echte romanticus. “Laat de deur open” is het favoriete liedje geworden van TikTok gebruikers. De liedregel “What you doing, where you at…” is gebruikt om verschillende situaties uit te drukken.

Towel Prank met “Bad” van Michael Jackson

De King of Pop mag dan overleden zijn, maar zijn muziek is nog springlevend. In de TikTok handdoek grap, wordt het liedje “Bad” van Michael Jackson gebruikt. Bij de grappen doen de vrouwen alsof ze naakt zijn onder hun handdoeken en geven ze zich bloot op het geluid van het refrein. Het idee is om de reactie van hun partners vast te leggen. Bekijk de grappige reacties in deze video!

Dance Challenge “Corvette Corvette

Hier kun je de video zien van de TikTok trend “Corvette Corvette” door Popp Hunna.

TikTok Choreografie voor het liedje “Beatbox 2

Bekijk de dansuitdaging op het lied “Beatbox 2” van SPOTEMGOTTEM Feat. Pooh Shiesty.

TikTok Trends: dansuitdagingen, muziek en Co.

Wilt u meer weten over de verschillende trends? Dan hebben we nog meer geweldige video’s met coole dansjes en nog veel meer.

Dans! Muziek …

In de trein, op de speelplaats en op school zie je nu kinderen en volwassenen met hun smartphone op TikTok. Waar gaat de app over en waarom besteden zovelen uren aan het bekijken van video’s? Wij hebben het antwoord voor u hier! Naast recepten en komedie is TikTok ook bekend om zijn muziek.

De golf rond TikTok begon tijdens de lockdown. Velen verloren hun naaste familieleden en vrienden aan Covid-19 en hadden plots veel meer tijd over. TikTok is zo het toevluchtsoord van velen geworden, want met de geweldige video’s van de app wordt men urenlang vermaakt.

Alles wat je nodig hebt is een smartphone en internet. Onder de vele andere TikTok video’s, zijn vooral de dansvideo’s populair. Op de app kun je de hipste dansen vinden om mee te dansen.

Trend lijst: Ideeën, inspiratie en beste praktijken

De coolste trends beginnen op de populairste app voor videoclips. TikTok is een afstammeling van de app Musical.ly, die vooral gericht was op kinderen en tieners. Met de app konden kinderen dansen op liedjes die werden afgespeeld en “LipSync-video’s” opnemen. LipSyncs zijn de video’s waarin mensen meezingen en dansen op de muziek. Dergelijke video’s zijn ook nog steeds erg populair op TikTok. In vergelijking met Musical.ly kun je op TikTok veel geweldige speciale effecten en kleurenfilters toevoegen. Op het platform kun je ook berichten delen, commentaar geven en zelfs duetten maken met andere gebruikers. Aangezien de app veel geweldige functies heeft, is de doelgroep van gebruikers uitgebreid. Volwassenen en makers van Instagram-inhoud migreren ook naar TikTok voor hun plezier. Naast coole liedjes kun je ook scènes uit films en series gebruiken als geluid. Deze zijn echter auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet voor andere platforms worden gebruikt.