Online Facebook Marketing Cursus: Ad en Fans Crash Cursus voor Social Media Managers

Facebook Marketing Online Cursus of Dure Consulting? Vandaag geven wij u onze aanbeveling voor bedrijven en ondernemingen die hun eigen sociale media marketing op Facebook met succes willen runnen! Niet elk bedrijf kan of wil zich een social media-bureau veroorloven. Vooral geen duur groot reclamebureau voor sociale marketing of een gespecialiseerd bureau voor Facebook-marketing. De beslissing hoeft niet altijd door monetaire redenen te worden beïnvloed; vaak moeten de know-how en de marketing of het concept en de strategie binnen de onderneming blijven. Hiervoor kunt u ofwel een social media consultant boeken voor uw eigen bedrijf of u kunt uw werknemers opleiden met een eenvoudig gestructureerde online cursus.

  • Meer over ons Facebook-agentschap

Klik hier voor toegang tot de officiële online cursus, ook perfect voor personeelstraining en bedrijfsontwikkeling:

Facebook Marketing Leren: Aanbeveling voor Online Cursus

Internet zijn er tal van aanbiedingen van deze, hier is onze aanbeveling voor bedrijven en ondernemingen die willen met succes hun Facebook marketing zelf te creëren! Na wat onderzoek en vergelijkingen, is er een duidelijke winnaar, de Facebook Marketing Cursus. Waarom? De cursus is zeer goed gestructureerd, het agentschap is zeer ervaren en heeft veel insiders die exclusief in de cursus worden voorgesteld.

Tip van de redactie! Leer stap voor stap en gratis: Facebook Ads & Adverts

Online cursussen – Tips voor Facebook:

  • Cashflow Ads 2.0 – Facebook advertenties stap voor stap
  • Facebook Ads 2.0 – Affiliate en Coaching advertenties
  • Facebook advertentieverkeer – 10x meer bereik
  • MessengerMarketing 2.0 – Mensen rechtstreeks bereiken

Vooral met Facebook kan extreem succes worden gegenereerd door gerichte advertenties. Voor bedrijven die uiterst precieze lokale advertenties plaatsen of online winkels die zich precies richten tot de mensen die de winkel al hebben bezocht (retargeting). U kunt hier leren hoe dit werkt en hoe u uw Facebook-reclame kunt verlagen tot slechts 1 cent per klik (vergelijk Google 2-15 euro, afhankelijk van de branche):

  • Facebook advertenties voor 1 cent per klik

In deze cursus leert u als marketingmedewerker in bedrijven en als zelfstandige hoe u uw Facebook marketing snel en goed kunt optimaliseren. Het gaat niet alleen om de optimalisatie, maar ook om de structuur en de uiteindelijke advertenties en om de hele optimalisatie voor conversie (vermelding in lijsten, verkoop in onlineshops, enz.). De cursus wordt voortdurend uitgebreid en biedt de nieuwste inhoud over social media marketing.

Om u een kort overzicht te geven van waar de online cursus over gaat, volgt hier een gedetailleerde beschrijving van wat wij beschouwen als de belangrijkste hoofdstukken:

Spoedcursus voor beginners in de online workshop

Eerst worden alle belangrijke termen verduidelijkt, het netwerk en zijn instrumenten belicht en wordt een goede basiskennis bijgebracht voor de verdere, meer diepgaande cursussen! Sociale media helpen op zijn best met alle relevante gebieden. Na afloop zijn u of uw medewerkers perfect voorbereid, bijvoorbeeld voor de eerste “10 Facebook Marketing Hacks”.

10 Facebook Marketing Hacks en Insiders voor bedrijven

Waarom is het belangrijk om echte Facebook Insiders te kennen?

Facebook-experts werken elke dag met digitale doelgroepen en koppelen sociale netwerken aan online shops, individuele producten of serviceaanbiedingen van hun klanten. Door het diverse en verschillende werk in verschillende industrieën en met verschillende producten, ontwikkelen social media managers gaandeweg meer en efficiëntere tactieken om bereik te genereren. Hoe meer bereik je hebt, hoe meer kans je hebt op succes. De tips van Facebook Insider helpen bijvoorbeeld om gaten te benutten die door concurrenten zijn achtergelaten, om nieuwe gebieden te bezetten waarvoor weinig reclame wordt gemaakt en zo uw eigen winst veilig te stellen. Als u deze kleine hacks slim gebruikt, kunt u uw winst via Facebook-marketing maximaliseren.

Er zijn verschillende kleine hacks, van doelgroep targeting tot inhoud die anderen inspireert en aanzet tot klikken. Kliks zijn iets heel belangrijks voor u op Facebook, zoals altijd in online marketing, wanneer we het hebben over social media adverteren. Concreet verwijst de CTA (call-to-action rate = verhouding views/clicks) naar de gewenste interactie die uiteindelijk wordt uitgevoerd in verhouding tot het aantal views. Als u uw eigen CTA op Facebook wilt verhogen, kunt u dat heel effectief doen met Insiders!

Fanpagina instellen: Genereer 1000 Facebook fans

De eerste 1000 fans zijn de eerste grote horde voor velen op Facebook! Met 1000 fans, voelt het kanaal eindelijk af, nietwaar? Je hebt de eerste interactie met fans, krijgt “likes” of reacties op je Facebook posts. Langzaam komt je Facebook kanaal tot leven! Maar de weg naar dit doel is niet zo gemakkelijk. Vooral omdat je in het begin nog geen fans op je eigen fanpagina hebt en ze beetje bij beetje moet opbouwen. Het gaat maar door, er zijn voortdurend nieuwe concepten nodig om Facebook-bezoekers te animeren tot interactie, zodat ze actief handelen op hun eigen kanaal. De cursus Facebook Marketing Online laat u zien hoe u dit relatief snel kunt doen.

Hoe vergroot je organisch bereik op Facebook

Je kunt veel bereiken met reclame, dat is zeker. Maar hoe zit het met organisch bereik op Facebook? Organisch bereik, wat betekent dat eigenlijk? Het gaat om het bereik van echte gebruikers dat voortkomt uit interactie. Dat wil zeggen dat het aantal individuele views niet wordt verhoogd door extra reclamebudget. Organisch bereik is, simpel gezegd, iets “prachtigs”. Het is een goed teken voor velen en een indicator waar velen op letten bij online marketing. Hiermee verdienen veel mensen tegenwoordig geld als influencers, bijvoorbeeld als je authentieke social media-kanalen hebt. Influencers zijn een trending topic in reclame in het algemeen, vaak kan de winst worden verhoogd door influencer marketing. Omdat het onderwerp zo cruciaal is voor sociale-mediamarketing, wordt het in de cursus uitvoerig behandeld. Op die manier leren u of uw medewerkers een kwalitatief bereik op te bouwen.

Facebook Marketing Leads: Hoe maak je een aantrekkelijke lead magnet

Werken eenhoorns altijd?

Door producten te maken die niet iedereen aanbiedt, neemt de kans op verkoop toe. Wie zich verveelt, gaat immers snel verloren in de stortvloed van informatie uit postings, foto’s, video’s en advertenties op Facebook. Daarom is het belangrijk om uw marketingboodschap op zo’n interessante manier te verpakken dat gebruikers zich aangesproken voelen en bereid zijn om ermee te interageren. Als u leads (deals) wilt verzamelen, moet u ook nadenken over de inhoud en de visuele presentatie van de producten en advertenties. Het gaat niet alleen om een aantrekkelijk product, het gaat ook om de grafische elementen, plus een bondige tekst en eventueel, bij de juiste doelgroep, de perfecte emoticons. Verschillende parameters in Facebook marketing die uiteindelijk leiden tot het doel door middel van kleine AB-tests (vergelijking van verschillende advertenties na CTA) en de perfecte advertenties voor u uit te spelen. Met deze, kunt u nu veel leads verzamelen!

Landing pages 2.0: Hoe bouw je een squeeze page

Knijpen?

In principe is een squeeze page ontworpen om e-mailadressen te krijgen van potentiële prospects en klanten. In het Engels betekent “to squeeze” evenveel als “uitknijpen” of “uitpersen”. Online marketeers kennen de term“landing page“, beide lijken erg op elkaar en dienen het doel van gerichte interactie met gebruikers. “Landingspagina’s” vereisen niet noodzakelijk een tegenprestatie van de bezoeker, squeeze pages wel. De Facebook Marketing Cursus laat zien hoe je je eigen, hoge conversie pagina kunt opzetten.

Door het gericht verzamelen van e-mailadressen kan later of direct daarna nog zuiverder en doeltreffender reclame voor producten worden gemaakt. Natuurlijk is er ook een hoofdstuk in de cursus dat uitlegt hoe je efficiënt je eigen e-maillijsten opbouwt.

E-mailmarketing en funnels: hoe bouw je een e-maillijst op

Zijn ze nog up to date?

Ja, e-mails zijn nog even relevant als altijd. Tegenwoordig richten veel jonge online marketingtalenten zich op het creëren van gedetailleerde trechters voor producten en diensten. Dit betekent dat u actief e-maillijsten verzamelt om deze te inspireren met slim opgezette campagnes voor uzelf of de betreffende klant. Funnels hebben dus te maken met het gericht versturen van informatie naar e-maillijsten. Door slimme concepten wordt de inhoud individueel afgespeeld, afhankelijk van hoe een gebruiker handelt of waar hij in geïnteresseerd is. Dit maakt de inhoud zo persoonlijk dat de interactie weer toeneemt. Om dit te bereiken, heb je een grote maar ook kwalitatieve e-maillijst nodig! In het hoofdstuk “Hoe bouw je een e-mail lijst” wordt alles duidelijk en stap voor stap uitgelegd. De voorbeelden kunnen ook gemakkelijk worden overgezet naar uw eigen bedrijf, zodat u snel kunt beginnen met uw Facebook-marketing om e-mails te genereren.

Tip! Wat doe je met je e-mail? Verdien geld! De gemakkelijkste manier om dit te doen is met nieuwsbrief & funnel marketing in Click Tip

Conclusie: Facebook Marketing Hulp

De online cursus leert je alles wat je moet weten om je merk op Facebook te promoten. Van de eerste beginselen over Facebook marketing tot het instellen van doelgroepen op Facebook en later het uitsturen van advertenties. Het gaat niet alleen om concepten voor Facebook marketing, maar ook om uw eigen website, zoals zojuist beschreven, via “squeeze pages”, “lead generation” en “retargeting”!

Wat ook erg goed is aan de coaching, is dat de inhoud zeer actueel is. Zelfs na de eerste paar weken is het assortiment al aanzienlijk uitgebreid en worden er voortdurend nieuwe deskundige tips toegevoegd. Er zijn ook geweldige insider tips zoals de “10 Facebook Marketing Hacks”. Voor zelfstandigen, voor werknemers in bedrijven of voor interne opleidingen in grote bedrijven, is deze online cursus een absolute aanrader als het gaat om social media marketing op Facebook.

Meer online hulp over het onderwerp Facebook-marketing:

  • Overzicht: Cursus Facebook Marketing
  • Creëren / optimaliseren van Facebook-campagnes
  • Hoe de 1 cent CPC-grens te kraken

Meer informatie over ons bureau Social Media One

Wij bieden slimme oplossingen en concepten voor campagnes in vele steden.

  • Meer over ons Facebook-agentschap

Bekijk hier het potentieel van de economisch grootste steden: