“Made in Germany” @ DW TV over Influencer Marketing – Interview Luna Farina & Stephan M. Czaja

Ons social media bureau is vandaag op Deutsche Welle DW TV als expert over het onderwerp influencer marketing met eigenaar Stephan M. Czaja en zangeres / songwriter Luna Farina. In het bijzonder gaat het om Luna Farina (18), die wij begeleiden en steunen. Samen produceren we haar eigen nummers en ondersteunen we muziekvideo’s. Luna is extreem hardwerkend in alles wat ze doet. Met 240k volgers op TikTok, meer dan 100k op Instagram en 60k op Youtube (muziekvideo’s). In de tv-film “Influencer: de ME als businessmodel” geeft Luna enkele inzichten in haar werk en geven wij ook enkele inzichten over het onderwerp: “Hoeveel verdienen influencers eigenlijk?”

TV-reportage over het “Influencer business model” in de mediatheek

Dank aan het hele team!

Veel dank aan mijn team:

  • Social Media One / Luna Farina
  • Cocaïnemodellen / Natascha Windgaße
  • DW / Miltiades Schmidt (Economie en Wetenschap)

Luna Farina – TikTok Kanaal

Bron: Deutsche Welle TV / Mediabibliotheek

Natascha Windgaße – Artiesten Management / CM Models x Social Media One

Stephan M. Czaja – Mediadeskundige en spreker

Bron: Deutsche Welle TV / Mediabibliotheek

TikTok?

Bron: Deutsche Welle TV / Mediabibliotheek

Heb je ooit gehoord van Tik Tok? Tik Tok is een van de nieuwste sociale netwerken en misschien wel de opvolger van Instagram en Facebook. Tik Tok is de trend, vooral onder jongeren tussen 8- en 18-jaar oud, zij zijn vooral aanwezig op TikTok. Nu al staat de app voor Android en iOS op nummer 1 in de download charts in meer dan 30 landen. Ook in Europa wordt nu fors geïnvesteerd.

TikTok vestigt zich zo als merk en wordt daardoor relevanter voor merken uit andere sectoren. Begrijpelijk, want de jeugd van tegenwoordig is de welvarende doelgroep van morgen. De doelgroep van het platform is zeer, zeer jong. Maar wel een doelgroep die voor ons als adverteerders steeds relevanter wordt naarmate ze ouder worden. Daarom regelen wij ook contacten met beïnvloeders uit het netwerk van de volgende generatie.