Sociale media 2023, nepreviews & Hello! Marketing – Marketing Podcast

Podcast Episode #1 – Social Media 2023, Fake Reviews & Hello! Met onze hosts Lasse & Lukinski. In deze eerste aflevering beantwoorden we twee vragen. Eén: Wie zijn wij? Ten tweede: Waar gaat het heen met de digitale media/marketingwereld? Twee marketing super nerds, één studio! De ene studeert, de andere kijkt graag ontbijt-tv. We bespreken de media weken en meer – volg nu en mis nooit een show. Nu op Amazon, Deezer, Google en Spotify!

Podcast aflevering op Spotify

Terug naar overzicht: Marketing Podcast.

Marketing Shorty: Fake Rating

Meer marketing snippets? Volg ons ook op Youtube. Onderwerpen van de week:

  1. Positieve beoordelingen op Google: effect en invloed
  2. Sociale media trends 2023: Instagram prestaties
  3. Social Media Ads voor Beginners: Wat is belangrijk in 2021?

Positieve beoordelingen op Google: effect en invloed

Hoe bouw je aan referral marketing voor jezelf of je merk? Vooral de eerste pagina van zoekmachines is relevant, omdat veel mensen zoeken naar “XY rating” of “XY experience”. In onze podcastafleveringen kijken we onder meer naar digitale reputatieopbouw, backlinkbuilding en betaalde artikelen.

Sociale media trends 2023: Instagram prestaties

Sociale media trends 2023: Wat zal belangrijk worden, wat zal belangrijk blijven? Hier is een klein fragment uit onze podcast en de special over het onderwerp, hoe zullen sociale netwerken zich in de komende jaren ontwikkelen? We moesten een gedetailleerde evaluatie doen voor een klant, hier zijn een paar eerste, kleine inzichten van Lasse!

Social Media Ads voor Beginners: Wat is belangrijk in 2021?

Social media-advertenties voor beginners: waar begin je? In dit korte fragment vertellen wij u wat de belangrijke uitgangspunten voor uw social media marketing in 2021 zullen zijn. Vooral als u in de opstartfase zit of voor de allereerste keer met social media-advertenties te maken hebt.

Valse beoordelingen van online winkels en vergelijkingsportalen

Valse beoordelingen: Een paar dagen geleden domineerde één onderwerp de e-commerce krantenkoppen: neprecensies, die steeds vaker opduiken op de gerenommeerde, grote portaalsites. Hier is een klein inzicht in het onderwerp van valse beoordelingen in online winkels. Iedereen die producten op het internet koopt, kijkt naar recensies. In de huidige podcast kijken we naar positieve recensies op Google en het effect dat ze hebben.

5 Star Rating: Klanten, Werknemers en Reputatie

5 sterren op Google: absoluut onderschat! Zeer weinig mensen besteden aandacht aan sterrenbeoordelingen, maar voor veel klanten zijn ze de uiteindelijke aankoopbeslissing. In deze podcast aflevering bespreken we nog 2 tips voor uw rating management voor klanten en bij het werven van werknemers.

Sociale Media Marketing Podcast: Luister naar alle afleveringen

Ga voor groen! Nu op Spotify!

Amazon Music! Nu online

Deezer! Show nu beschikbaar

Google, Norm! Stream nu