SEO voor beginners: tips & trucs voor Google.de zoekmachine optimalisatie – Marketing Podcast

SEO voor beginners – Vandaag gaat de Marketing Podcast over de absolute basis voor bedrijven in zoekmachine optimalisatie. Hiervoor hebben wij opnieuw de topvragen genomen, d.w.z. de basisvragen die 80-85% uitmaken van de gebruikelijke vragen in een marketingbureau. In plaats van super expliciete vragen, bijvoorbeeld over link-building of image SEO, zijn de vragen meestal heel basaal. Belangrijke vragen, voor beginners. Daarom vandaag de special: De meest gestelde vragen en antwoorden over zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie: Wat is het? Hoe werkt het?

Terug naar overzicht: Marketing Podcast.

Stream en leer nu gratis op:

SEO voor Google, Bing, Yahoo, DuckDuckGoGo & Co.

Meer marketing fragmenten van de podcast? Volg ons ook op Youtube. Onderwerp van de week:

  1. Wat is SEO? Hoe werkt SEO?
  2. Wat is Google-optimalisatie? Wat moet ik doen zodat Google mijn pagina vindt?
  3. Wat is SEA? Betaalde plaatsing of organische rangschikking?

Wat is SEO? Hoe werkt SEO?

Wat is SEO? Hoe werkt SEO? De 1×1 van zoekmachine optimalisatie voor Google, Bing & Co. Waarom is SEO sterk? Met advertenties, elke bezoeker kost je geld. Als u investeert in website en/of e-commerce optimalisatie, krijgt u bezoekers “gratis”. In deze podcast aflevering stellen we je de eerste vragen die bij je opkomen als je SEO wilt leren.

SEO-strategie en -structuur (web & e-commerce): Voorbeeld

Wat is Google-optimalisatie? Wat moet ik doen zodat Google mijn pagina vindt? En, wat is SEA? Betaalde plaatsing of organische rangschikking?

In dit deel leert u meer over het bouwen van uw website of e-commerce, lokaal, regionaal of nationaal, met voorbeeld: Hondentrainster uit Meppen, wat moet ze doen? Ook een blik op SEA (adverteren op Google) en de vergelijking: Wat is beter? Organisch bereik of betaald bereik?

Van vrijdag!