Rijker dan de Geissens: Vastgoed Podcast & Boek – Veld Rapport

AF Steuercoaching: Vermogensopbouw en belastingtips. Daarnaast Duitslands grootste vastgoed, financiën en belastingen YouTube-kanaal met momenteel meer dan 100.000 abonnees. Al eerder verscheen zijn Amazon-bestseller “Reicher als Geissens”, die hij nu zelfs gratis beschikbaar stelt op iTunes en Spotify. Na het artikel over het onderwerp ” social media manager worden“, wilden we het kort hebben over een boek dat we in het artikel expliciet hadden genoemd, of over de denker erachter, Alex Fischer. Meer specifiek gaat het over Alex Fischer en zijn ervaringen als ondernemer en investeerder. Ervaringen uit een zeer inspirerend ondernemersleven. Niet alleen heeft hij het grootste YouTube-kanaal op het gebied van onroerend goed en financiën in Duitsland, met momenteel meer dan 100.000 abonnees. Nee, hij heeft het allemaal zelf opgebouwd. In dit boek geeft hij zijn kennis door over financiën, belastingen en co. Sinds de 200.000 lezers zelfs gratis als audioboek versie op iTunes en Spotify. Daarom is het de moeite waard om eens naar Alex Fischer te kijken.

Audioboek, Podcast en Coaching: #1 Vastgoed Youtuber

De kop van het boek moet natuurlijk verkopen, zoals “Word een vastgoedmiljonair in 5 jaar zonder eigen vermogen” – maar in feite gaat het over je mindset als ondernemer, over financiën en belastingen.

Voordat de meeste mensen nu afhaken op het onderwerp “zelfstandig ondernemer zijn” en “belastingen”, dit is hoe wij als social media bureau de click rate zouden verhogen.

Is Alex Fischer serieus?

Met een knipoog natuurlijk, ja!

Wij willen u er alleen van bewust maken dat u het onderwerp ondernemer en belastingen serieus moet nemen.

Een vraag als, “Is Alex Fischer serieus?” trekt de aandacht. Als u meer wilt weten over marketingstrategieën, kom dan terug naar het artikel hier: Word een social media manager.

Je slaagt erin om zelfs onderwerpen als “belastingen” interessant te laten klinken?

Solliciteer dan bij ons als social media manager.

Waarom dit boek? Carrière, Mindset en Financiën

Het boek had 200.000 lezers. Daarom heeft Alex Fischer besloten het boek gratis als luisterboekversie beschikbaar te stellen. Beter dan een paperback zijn natuurlijk audioboeken. Comfortabel in de fauteuil, tijdens een wandeling door het park of op het balkon na het werk. Iedereen die professioneel succes zoekt gebaseerd op privé geluk zou “Rijker dan de Geissens” moeten lezen. Top rankings op Amazon, 200.000 lezers, momenteel top 2 onder andere voor carrière boeken.

Auteur heeft zijn eigen succes verdiend

Auteur Alex Fischer, zelf vastgoedmiljonair, heeft nu iets heel bijzonders gedaan: het hele audioboek, alle afleveringen, is gratis beschikbaar op Spotify en iTunes! Know-how voor iedereen die de top wil halen.

Deze recensie toont u fragmenten van de mentaliteit die Alex Fischer uitdraagt in “Reicher als die Geissens”. “In 5 jaar zonder eigen vermogen vastgoedmiljonair worden” – ik dacht meteen: Uitdaging aanvaard! Mijn aanbeveling: “Rijker dan de Geissens”, de podcast op Spotify en iTunes.

Een korte rondleiding door de podcast: Kennis

Meer dan 600 learnings, 43 concrete en tijdloze wetten van succes, allemaal boordevol verhalen en voorbeelden die de ervaring illustreren – je zou het nooit in een recensie kunnen samenvatten.

Maar ik wil je laten zien waar de reis heen gaat als je goed luistert naar alle afleveringen van de podcast als iemand die net begint! Het boek gaat op veel plaatsen veel dieper in en bespreekt ook onderwerpen van een hoger niveau wanneer u al 3 of 4 eigendommen bezit.

Deze kleine rondleiding is voor degenen die aan het begin staan: “Word een vastgoed miljonair in 5 jaar zonder eigen vermogen”.

Mindset en financiële vrijheid: wat wil je?

Financiële vrijheid, is dat geen geweldig gevoel? U kunt op elk moment spontaan beslissen, een power day met een collega op kantoor, een korte vakantie naar de Cote d’Azur of spontaan uw eigen netwerk opbouwen door Berlijn of Londen te bezoeken? Elke dag is van jou!

Maar financiële vrijheid betekent niet alleen “veel geld”, financiële vrijheid geeft je de vrijheid om creatief te zijn en dingen vorm te geven. Het ergste voor een ondernemer zijn bereikte doelen! Daarom moet je niet werken aan je doelen, maar aan wat erachter ligt: Je denkrichting, je idealen, je doel.

Zodra u zich hiervan bewust bent, bestaat uw volgende doel erin u niet te onderwerpen aan de premisse van “tijd voor geld”. Je grote doel moet zijn om 30 vrije dagen per maand te hebben.

Cash flow, eigen vermogen, het eerste eigendom

Als u het gratis luisterboek “Rijker dan de Geissens” heel aandachtig beluistert, aflevering voor aflevering, niets weglaat en belangrijke delen twee of drie keer beluistert, dan leert u alle tools om dit doel te bereiken en er vervolgens op voort te bouwen.

Over je eigen mindset, idealen, je relatie tot geld, het meest effectieve voordeel dat je anderen kunt bieden door het eerder genoemde doel uit te werken, je lijst van sterke punten, lijst van hulpbronnen, maar ook je lijst van marktniches. Uit deze combinatie van inzichten zult u de meest efficiënte toegevoegde waarde herkennen die u kunt bieden.

Op basis daarvan krijg je je eerste goede cashflow, in toenemende mate passieve cashflow en op een gegeven moment bouw je je eigen vermogen op, koop je je eerste eigendom en op dat moment weet je hoe je een eigendom als investeringsinstrument moet gebruiken.

Op dit punt wil ik nogmaals benadrukken dat u alle afleveringen moet beluisteren, van de eerste tot de laatste. Neem voldoende tijd en herhaal afzonderlijke afleveringen of passages indien nodig.

Wist je dat al? In de gratis ledenruimte van Alex Fischer is veel meer te vinden over onroerend goed, belastingen, extreem veel know-how. Hier kunt u waardevolle praktische strategieën leren om sensationeel succes te bereiken op alle gebieden van het leven en, zoals ik al zei, geheel gratis.

Leren: kleine rivieren worden grote rivieren

Hoe vaak wordt u niet geconfronteerd met het probleem: “U ziet door de bomen het bos niet meer”? Een bouwplaats hier, een bouwplaats daar, in het privé-leven en vooral als ondernemer. Ik vond dit citaat, zo kort en eenvoudig als het is, zeer opbeurend en motiverend. In relatie tot mijn eigen werk, projecten, maar ook tot verdere aspecten zoals public relations of virale effecten:

“Kleine rivieren worden grote rivieren.” – Alex Fischer

Hoe verwarrend het eigen werk vaak ook lijkt, vooral bij de oprichting van ondernemingen, alles valt geleidelijk op zijn plaats. Ook hier brengt Alex Fischer vele interessante aspecten, bijvoorbeeld deze:

  • Hoeveel denk je dat je morgen kunt doen? – Je zult jezelf overschatten
  • Hoeveel denk je dat je kunt doen in een jaar? – Je zult jezelf onderschatten

Leer dit en meer in aflevering 44: Waarom veel ideeën slechts dromen blijven.

Nu is het direct terug naar je eigen gedachtenspelletjes. Bijvoorbeeld, deze wil ik met je delen. Ik geef zelf lezingen aan 300 mensen. Het gaat meestal over “business creation”, of eenvoudiger gezegd, “het creëren van bedrijven op digitale markten”. In sommige gesprekken heb ik twee dia’s met echte groten uit de digitale wereld zoals Elon Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezoz maar ook Bill Gates. Wat interessant is, is dat ze allemaal momenten van mislukking kenden. Jeff Bezos, bijvoorbeeld, wilde een concurrerend model voor Ebay bouwen, mislukte. Hij wilde een concurrerend model voor Google bouwen met “A7”, mislukt. Deze dia’s zijn bedoeld om te laten zien: Iedereen maakt fouten.

Hebben Elon Musk, Mark Zuckerberg, Jeff Bezos en Bill Gates zich door tegenslagen laten afleiden van hun visie en hun pad? Nee, nooit.

Alex Fischer heeft ook dit aspect in de podcast, maar brengt het naar een nieuw niveau.

“Om het kort te zeggen: falen hoort er altijd bij, maar idealiter faal je altijd dichter bij het doel.” – Alex Fischer

Dit is een uiterst interessante uitspraak, vooral voor jonge ondernemers. Want met elke poging word je beter en falen onderweg hoort er ook bij, zolang je maar altijd verder komt dan je achterstand.

Nu op Spotify & iTunes

Op Spotify en op vele andere podcast apps kun je Alex Fischers topper “Reicher als die Geissens” nu gratis vinden! De kans om zelf succesvol te worden. Alex Fischer is een selfmade miljonair, een multi-miljonair, helemaal door … dat is precies wat ik nu zelf wil uitvinden! Hier zijn nog een paar feiten over het boek en de podcast:

  • Eerste editie gepubliceerd in 2016; luisterboek wordt voortdurend bijgewerkt
  • Nu als podcast op Spotify en iTunes – gratis!
  • 668 essentiële tips
  • 43 ’tijdloze wetten van succes
  • 456 pagina’s of 79 afleveringen in het audioboek
  • 3 delen (Mindset, Strategieën / Tools en Bouwen aan de Geldmachine)

Alex Fischer: Rijker dan de Geissens

“In 5 jaar zonder eigen vermogen een vastgoed miljonair worden” – hier krijg je de juiste en belangrijke tools voor een gelukkiger en meer vervuld leven, ook door financiële vrijheid. Alex Fischer leeft het, hij heeft allang zijn brood verdiend met onroerend goed.

Zijn focus ligt op het delen van kennis, strategieën en succesverhalen. Een zeer inspirerend audioboek. Leer meer strategieën! Als je meer principes, strategieën en methoden wilt leren, moet je eens een kijkje nemen op het YouTube-kanaal van Alex Fischer. Hier vindt u afspeellijsten gesorteerd op onderwerpen om alles online te leren. Bovendien vindt u hier op YouTube nog meer links naar dia’s en checklists – ook deze documenten zijn volledig gratis, zonder e-mailadres.

Tip! In het gratis ledengedeelte kunt u de 27 strategieën krijgen die Alex Fischer na meer dan twintig jaar ervaring heeft geëxtraheerd, gecomprimeerd in een PDF van 11 pagina’s als een checklist.

“Rijker dan de Geissens”: Boek en audioboek

Met meer dan 200.000 lezers is “Rijker dan de Geissens” niet voor niets mega-succesvol. Het staat ook in de top 100 op Amazon! Kortom, u krijgt 43 tijdloze wetten van succes die u financieel, professioneel en privé succesvoller zullen maken.

Je leert om je doelen te bereiken, om ze te “materialiseren” (wat dat betekent, leer je in het boek). U krijgt exacte stap-voor-stap instructies over hoe u uw eigen persoonlijke financiële vrijheid kunt bereiken. Op die manier vermijdt u echt frustrerende fouten vanaf het begin. Als privépersoon en/of als ondernemer leert Alex Fischer u hoe u deze fatale fouten kunt vermijden en tegelijkertijd uw passie kunt volgen – elke dag!

In totaal bevat het boek honderden learnings die je specifiek helpen om een gelukkiger en meer vervuld leven te leiden. Het beste van alles is dat je het audioboek gratis kunt krijgen op Spotify en iTunes!

Online belastingcursus: Verslag ter plaatse

Duitslands grootste vastgoed Youtuber gaat nu “next level”. Op zijn YouTube-kanaal verschijnen al wekenlang nieuwe video’s over belastingen en belastingoptimalisering. Reden genoeg om de nieuwe belastingcoaching te testen. Het doel: optimale belastingplanning. Optimale belastingplanning? Precies. Normaal gesproken schrijf ik hier in het Social Media Blog over marketing en strategieën om bereik te krijgen – vandaag gaat het over een tip die ik gewoon aan jullie, als trouwe lezers, wil geven. Ik heb de Alex Fischer belasting coaching bijgewoond. Niet om mijn persoonlijke inkomstenbelasting te verlagen, maar om overkoepelende, diepgaande en vooral beproefde en wettelijke tips te krijgen over hoe ik mijn belastingen kan verlagen. Kortom, het is een extreme hoeveelheid kennis, maar het stelt u in staat uw belastingen om te zetten in eigen vermogen, waardoor het investeringskapitaal toeneemt.