Influencer Brands – Zangeres en social ster Luna met merchandise

Influencer online shops zijn voor velen nog een relatief nieuwe markt. Voor velen is influencer marketing alleen nog een gesloten boek. Hoe werkt influencer marketing eigenlijk? Hoe vind ik de juiste bloggers? Vragen op vragen! Het gaat niet alleen om de strategie en de conceptie, maar ook om de kunstenaars zelf. Hoe kun je zulke creatieve mensen vinden die elke dag iets nieuws creëren, of het nu gaat om foto’s of video’s, teksten, liedjes of zelfs hun eigen modelijn. Sommigen van hen ontwikkelen zelfs speciale hulpmiddelen, b.v. als zij zelf atleten zijn en een nieuwe trainingshandschoen ontwikkelen.

Beste praktijk: Merchandise Fan Collection

Wij steunen onze kunstenaars in hun creativiteit! Na de lancering van onze eerste online shop met reis- en modeblogger Fabian X Arnold, met een speciaal ontwikkelde en ontworpen trainingshandschoen, is vandaag een andere shop online gegaan.

Luna Farina, Power Girl, 16 jaar oud en met meer dan 250.000 fans op de sociale netwerken, is nu al een kleine social media-ster. Haar bereik heeft ze verkregen door diverse TV-optredens, zo was ze te zien gedurende vele afleveringen in Mädchen-WG op ZDF, werd ze door Lena Meyer-Landrut gekozen als jurylid in The Voice Kids in haar team. Begin 2018 stond ze zelfs in de finale van de Italiaanse editie. Er zit zoveel potentieel en zoveel energie in haar dat wij als management willen helpen haar vaardigheden te ontwikkelen!

https://www.instagram.com/p/Bq0H0Rzg6qw/

Luna Farina heeft haar grote passie in de muziek gevonden en voor 2019 is zij een van de heetste kandidaten voor de top tien van de hitlijsten. Deze week, echter, gaat het allemaal over mode & merchandise! Hier vindt u onze nieuwe influencer-onlineshop voor merchandising als best practice.

https://www.instagram.com/p/Bq4fDi7A4_C/