Turbo Toolbox: Sjabloonverzameling voor landingspagina’s, advertenties, webinars, enz. – Sjablonen Tip

De Turbo Toolbox is een verzameling van sjablonen die na uitvoerige tests de hoogste conversieratio hebben behaald. Als u software zoals Klick Tipp gebruikt, zult u de Turbo Toolbox geweldig vinden. Want hier krijgt u direct voorgefabriceerde clickfunnel sjablonen, evenals voor e-mail campagnes, natuurlijk.

Landing Pages, Facebook Ads en Webiniar – Sjabloon voor Marketeers

Met verschillende extra functies, bijvoorbeeld Facebook Ad Templates maar ook templates voor webinars, biedt de Toolbox u alles wat u nodig heeft op het gebied van online marketing. Dus als je al verkeer hebt gegenereerd via sociale media en je verzamelt e-mailadressen, bijvoorbeeld in Klick Tipp, dan heb je natuurlijk een tussenelement nodig dat ervoor zorgt dat je bezoekers abonnees worden op je nieuwsbrief of zelfs directe klanten! Dit doet u met conversie-geoptimaliseerde sjablonen!

Weet je zelf niet hoe je Photoshop moet gebruiken? U weet niet hoe u zelf het grafisch ontwerp van een website kunt aanpassen met CSS? Dan zijn deze sjablonen echt iets voor u. Het beste van alles is dat alle sjablonen uitvoerig in de praktijk zijn getest en dus al de essentie vormen van goed functionerende landingspagina’s, advertenties en ontwerpen.

Met de afzonderlijke sjablonen kunt u dan bijvoorbeeld zelf landingspagina’s op uw WordPress website maken. Je kunt ook verschillende afbeeldingen maken in Facebook Ads Manager en ze tegen elkaar testen. Hoe meer verschillende tests, hoe beter de resultaten zullen zijn. Om tijd te besparen bij het maken van afbeeldingen en landingspagina’s, loont het de moeite om dergelijke sjablonen te gebruiken. Hier heb je niet alleen het voordeel van kant-en-klare landingspagina’s en graphics, maar ook voor elke nieuwe campagne – slimme deal!

Wat doe je met al die verzamelde e-mailadressen? Genereer verkoop! Het is gemakkelijk met Klick-Tipp Nieuwsbrief Marketing.

Turbo Toolbox Kenmerken

  • Clickfunnels Sjablonen
  • E-mail campagnes
  • Email sjablonen
  • ManyChat
  • Webinar sjablonen
  • FB advertentie sjablonen

Wat is een landingspagina?

Optimaliseer landingspagina

Krijg nu geteste ontwerpsjablonen: