Cashflow Ads 2.0: Facebook Ads stap voor stap – Online Cursus

Weet jij hoe Facebook Marketing 2019 werkt en, vooral, weet jij wat 95% van alle marketeers en bedrijven fout doet? Met Cashflow Ads 2.0 leer je hoe je winstgevende Facebook Ads maakt en hoe je succesvol Pay-Per-Click advertenties plaatst! Op deze manier kunt u uw eigen bedrijf opbouwen (onderwerp: geld verdienen op het internet) of effectief advertenties plaatsen voor een ander bedrijf.

Facebook Marketing Stap voor Stap Gids

Zoals u kunt lezen in het artikel Ontwikkeling van sociale netwerken, verandert de technologie voortdurend, maar ook de functies die al op de desktop of in de app worden aangeboden. Natuurlijk moeten social media managers ook de vinger aan de pols houden. Dit geldt natuurlijk des te meer voor degenen die solliciteren om socialemediabeheerder te worden. Want ook al zitten zij zelf privé veel op de sociale netwerken, advertentiebeheer is heel speciale knowhow die moet worden aangeleerd. Het maken van advertenties op Facebook is iets heel anders dan het privégebruik van het sociale netwerk. Maar niet alleen voor absolute beginners, ook voor gevorderden is een voortdurende opfriscursus over het verbeteren van de eigen handelingsbekwaamheid altijd aan te bevelen.

 • Product: Cashflow Advertenties 2.0
 • Gratis: Leer stap voor stap en gratis. Hoe Facebook advertenties en promotieswerken
 • Aanbevelingen: Top social media software

Online cursus in een oogopslag

Wat leer je precies in deze online cursus? Cashflow Ads 2.0 laat je in essentie zien hoe je zelf Facebook Ads (campagnes) kunt maken en deze vervolgens winstgevend kunt inzetten voor jezelf of andere bedrijven, merken en producten. Nog beter, in de online cursus krijg je live inzicht in het Facebook Ads bureau (echte inzichten!) en leer je van best-practice voorbeelden uit de praktijk. Voor alle Social Media Managers is er zelfs een speciale traktatie aan het einde van de cursus, want na succesvolle afronding ontvangt u uw certificaat! U kunt dit getuigschrift dan voorleggen wanneer u naar een baan solliciteert en uw werkgever overtuigen.

De online cursus toont je alle trucs en hacks die we gebruiken in een social media bureau en je ziet stap voor stap wat 95% van alle andere social media managers in het dagelijks leven fout doen. Tip! Je hebt direct toegang na aankoop en krijgt zelfs levenslange toegang met levenslange updates en ondersteuning – mega deal voor beginnende social media managers.

Inhoud van de workshop en tips van het agentschap

Spoiler! Hier is een beetje inzicht in de online cursus:

 1. Hoofdstuk: Inleiding
 2. Hoofdstuk: De grondbeginselen van Facebook Ads
 3. Hoofdstuk: Uw Interactie Booster
 4. Hoofdstuk: De omzetgenerator
 5. Hoofdstuk: De winstmaximalisator
 6. Hoofdstuk: Facebook Pro Hacks
 7. Hoofdstuk: Messenger Complete Cursus
 8. Hoofdstuk: Geheimen van het agentschap

Extra! Bonusmateriaal

 1. Bonus: Conversie Meesterschap
 2. Bonus: Casestudie agentschap
 3. Bonus: Acquisitie Box (het bouwen van uw agentschap)

Klinkt dat goed? Dat is zo. Ontvang nu de volledige online cursus en leer hoe je succesvolle Facebook Ads uitvoert!