Sociale media: Gratis Video Handleidingen voor Succesvolle Online Marketing

Gratis video tutorials – Als spreker en keynote speaker, onder andere voor social media marketing, geven wij vaak les aan bedrijven, verenigingen of zelfs corporaties over de huidige online marketing strategieën. Niet iedereen kan zich een ticket voor de evenementen en congressen veroorloven. Daarom wilde ik nog een tutorial serie doen over het onderwerp van marketing op Facebook, YouTube, Instagram, enz. Allereerst, de basis:

Grondbeginselen van sociale media en online marketingstrategieën

In deze video leg ik de basis uit om een eerste inzicht te krijgen in de mogelijkheden. We beginnen met een algemene video over online marketing, social media marketing en succes in sociale netwerken!

  • Hoe werken de afzonderlijke sociale netwerken?
  • Wat zijn de verschillen en welke netwerken zijn relevant voor mijn merk/bedrijf in de marketingmix?
  • Hoe gedragen gebruikers zich en hoe consumeren zij inhoud?

Natuurlijk kun je alle nieuwe video’s op mijn Youtube kanaal krijgen.

Tip! Social Media Software & Online Leren: De nieuwste tools, de beste software en nieuw: online cursussen voor social media managers. Post automatisering, nieuwsbrief marketing en leer nieuwe strategieën online! Lees nu: Hulpmiddel voor sociale media.

Facebook Marketing: Community opbouw en doelgroep

De belangrijkste vraag van allemaal: Hoe werkt ’s werelds grootste sociale netwerk? Samen bekijken we de gebruikersaantallen en gedragingen op Facebook. Daarnaast hebben we het over profielpagina’s, fanpagina’s en groepen, die allemaal relevant zijn voor bedrijven.

Volgende week! Youtube Video Marketing: Met toegevoegde waarde voor imago en verkoop

Youtube is de belangrijkste bron van informatie voor video-inhoud. Elke tweede internetgebruiker is hier geregistreerd. Een ongelooflijk aantal met een groot potentieel. Volgende week zullen we bekijken hoe je succesvol aan videomarketing kunt doen op Youtube!

[shortcode-variabelen slug=”adsense-content”]